Για την αποχή της από τις μεγάλες πίστες τα τελευταία χρόνια και την οικογένειά της μίλησε η Καίτη Γαρμπή, που ήταν καλεσμένη στο «Νικ Ο’ Κλοκ το βράδυ της Τρίτης. Η τραγουδίστρια σχολίασε και τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, ενώ αποκάλυψε αν τελικά φορούσε εσώρουχο στην εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision.

«Έκανα μια αποχή από τις μεγάλες πίστες τέσσερα χρόνια. Έκατσα στο σπίτι, το απόλαυσα, ήταν καταπληκτικά. Είχα ανάγκη να σκεφτώ το επόμενο βήμα. Αυτά τα τέσσερα χρόνια δοκίμασα, βρήκα σκηνοθέτες γνωστούς. Βρήκα ανθρώπους και ψάξαμε μαζί χώρους για να κάνω αυτό το πιο μικρό, όχι την τεράστια πίστα. Δεν το βρήκα αυτό που ήθελα και γι’ αυτό έψαχνα. Το σχέδιο αυτό δεν το ξέχασα ποτέ, υπήρχε στο μυαλό μου και έτσι πέρσι βρέθηκα στον κινηματογράφο. Κάτι που ήταν τοπ για μένα και την καριέρα μου», δήλωσε η Καίτη Γαρμπή.

Όσο για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Για τον χαρακτήρα του Νότη, δεν πιστεύω ότι το παρατράβηξε. Αν ήταν εδώ και τον ρωτούσες θα σου απαντούσε “και λίγα είπα”. Παθιάζεται με τη δουλειά του, τα τραγούδια του, την πολιτική, τα πιστεύω του. Αυτός είναι ο Νότης». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην απόφαση της Δέσποινας Βανδή να αποχωρίσει από το σχήμα. «Αν η Δέσποινα ένιωσε ότι κάτι την έθιξε, καλά έκανε και έφυγε. Δεν θα μπορούσε να συνεχίσει αυτό αλλιώς. Αν είχε πρόβλημα με τον συνάδελφο και συνεργάτη, πώς θα μπορούσαν να δουλέψουν κάθε νύχτα μαζί;», δήλωσε.

«Αν με πρόσβαλε προσωπικά – εξαρτάται, βέβαια, τι θα ήταν αυτό που θα λεγόταν – σε μια τέτοια περίπτωση, θα έφευγα», πρόσθεσε.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε αν τελικά φορούσε εσώρουχο το βράδυ που εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision με τη δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη, απάντησε: «Για να βάλω τελεία σε αυτό: Σε μια γάζα του φορέματος ήταν κρυμμένο και αυτό που έπρεπε».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook