Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης παρουσιάζει το κωμικοτραγικό έργο «Γελώντας Άγρια», στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων, για 4 μόνο παραστάσεις.

Το "Γελώντας άγρια" είναι ένα κωμικό και συνάμα τραγικό πορτρέτο της σύγχρονης ζωής των μεγαλουπόλεων, εκεί όπου συνωστίζονται οι ψυχώσεις, οι νευρώσεις, τα πάθη, οι έξεις και οι ορέξεις ανθρώπων μοναχικών, ανέραστων και δυστυχισμένων, έτοιμων για όλα.

Ανθρώπων που δεν αποζητούν κάποιο σοβαρό άλλοθι για να συγκρουστούν. Όπως ακριβώς συμβαίνει στο έργο αυτό με πρωταγωνιστές μια νέα Γυναίκα και έναν άγνωστο σε αυτή Άντρα, οι οποίοι συναντιούνται τυχαία στο διάδρομο ενός σούπερ μάρκετ. Από εκείνη τη στιγμή ξετυλίγεται με καλπάζοντες ρυθμούς ένα εντελώς απρόβλεπτο γαϊτανάκι εξομολογήσεων, συγκρούσεων και παρεξηγήσεων.

Οι δύο πρωταγωνιστές μιλούν ασταμάτητα για ό,τι τους ενοχλεί, τους αγχώνει, τους φοβίζει, τους εκνευρίζει. Όλα έχουν θέση στο λόγο τους. Και τούτο γιατί το μόνο που επιζητούν είναι να βρουν κάποιο δίαυλο επικοινωνίας σε ένα κόσμο παλαβό και σκληρό που αρνείται κάθε ανθρώπινη επαφή.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαλισσόβας
Σκηνικά: Αρετή Μουστάκα
Κοστούμια: Χριστίνα Πανοπούλου
Φωτογραφίες: Όλγα Μπάστα
Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Μαλισσόβας
Αφίσα - Ήχος: Άρτεμις Τσίρου
Μετάφραση: Γιάννης Μανδενάκης, Κατερίνα Χατζηκυριάκου
Σύνθεση πρωτότυπου τραγουδιού: Άρτεμις Τσίρου

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ:
Μάρκος Τερζιδάκης
Κατερίνα Χατζηκυριάκου

ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΩΔΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.15 & ΣΤΙΣ 21.15
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.15
&
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος: 12 ευρώ
Φοιτητές/Άνεργοι: 10 ευρώ

Τηλ. Κρατήσεων: 6989894028 & 6974072081
Προπώληση εισιτηρίων: Σολωμού 2