Με νίκες συνέχισαν οι Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ. Χανίων, παραμένοντας στην κορυφή του 11ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Στους Παίδες τα Χανιά δίχως να πιάσουν απόδοση προηγούμενων παιχνιδιών επικράτησαν σχετικά εύκολα με 2-0, ενώ στους Νέους χρειάστηκε να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν τη νίκη με 3-1. Παράπονα είχαν σε αυτό το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, υποστηρίζοντας πως στο 2-1 σκόραρε από οφσάιντ ο Κουνάκης και στο 3-1 ότι η μπάλα είχε περάσει εκτός τελικής γραμμής πριν φτάσει στον ίδιο παίκτη που πέτυχε το γκολ.
Η επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΣΧ για τα παιχνίδια:

Καρέ στις νίκες η Μικτή Παίδων


Η Μικτή Ομάδα Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων, παρότι δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της, επικρατώντας με 2-0 του Λασιθίου.

Αυτή ήταν η 4η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τους Παίδες της Ε.Π.Σ.Χ., που παραμένουν στην κορυφή του 11ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Ο Αναγνωστόπουλος μόλις στο 3\’ άνοιξε το σκορ, για να \”σφραγίσει\” τη νίκη των Χανίων στο 56\’ ο Γιαπιντζάκης.

Φάσεις-γκολ

3\’ Ο Αναγνωστόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή ανοίγει το σκορ (1-0).
11\’ Μπαλιά του Παπαματθαιάκη στον Χατζαντωνάκη που με σουτ στέλνει τη μπάλα παράλληλα από την εστία. 
13\’ Από λάθος της άμυνας ο Γιαπιντζάκης θα βρεθεί μόνος απέναντι από τον Μεταξάκη αλλά θα στείλει με σουτ τη μπάλα άουτ. 
16\’ Φάουλ του Μαρουλάκη ο Κακαβελάκης μπροστά από τον τερματοφύλακα δεν θα βρει τη μπάλα χάνοντας μοναδική ευκαιρία. 
19\’ Μπαλιά του Αναστασόπουλου, σουτ του Κακαβελάκη άουτ. 
36\’ Σουτ του Κακαβελάκη αποκρούει εντυπωσιακά ο Μεταξάκης. 
37\’ Σέντρα του Κακαβελάκη κεφαλιά του Αναγνωστόπουλου άουτ.
45\’ Σουτ του Αναστασόπουλου άουτ. 
56\’ Ο Γιαπιντζάκης παίρνει τη μπάλα από τον Βουτσαδάκη και με σουτ τη στέλνει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα (2-0).
57\’ Ο Αργυρουδάκης πλασάρει τον Μεταξάκη, που αποκρούει σωτήρια, με τον Βουτσαδάκη στη συνέχεια να στέλνει με σουτ τη μπάλα άουτ. 
65\’ Ο Κακαβελάκης σουτάρει μέσα από την περιοχή, ο Μεταξάκης αποκρούει με τη μπάλα να προσκρούει στη συνέχεια στο κάθετο δοκάρι.
71\’ Ο Τσιμπρικίδης άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Γιαπιντζάκη και πλάσαρε, με τον Μεταξάκη να αποκρούει ξανά. 
79\’ Σουτ του Τσιμπρικίδη μπλοκάρει ο Μεταξάκης. 

Διαιτητής: Θ. Κουρκούνας (Χανίων)

Βοηθοί: Κασσελάκης-Βερυκάκη (Χανίων)


Ε.Π.Σ. Χανίων: Τσαγκάρης, Βουτσαδάκης, Μαρουλάκης, Γιακουμάκης, Γιαπιντζάκης, Νικητόπουλος, Κακαβελάκης (67\’ Σταυρουλάκης), Γραμμόζης, Αναγνωστόπουλος (41\’ Τσιμπρικίδης), Αναστασόπουλος, Αργυρουδάκης (61\’ Μεγαλακάκης).


Στον πάγκο ήταν και οι Κατσαρός, Γεωργιλαδάκης, Μαλανδράκης, Μυλωνάκης.

Ε.Π.Σ. Λασιθίου: Μεταξάκης, Πατεράκης, Σαμπροβαλάκης, Παπαματθαιάκης, Ζερβάκης, Δ. Βασιλόπουλος, Γιακουμάκης (45\’ Τερζάκης), Σγουρός, Χατζαντωνάκης (75\’ λ.τρ. Πυθαρούλης), Μουζιούρας, Πετράκης (73\’ Παπαδάκης).

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Μικτή Νέων


Στην κορυφή του 11ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων διατηρήθηκε και η Μικτή Νέων της Ε.Π.Σ. Χανίων, μετά το 3-1 επί του Λασιθίου.

Η νίκη για τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μηνά ήρθε με ανατροπή στο σκορ, αφού στο 7\’ ο Γιακουμάκης εκμεταλλεύτηκε την απομάκρυνση του Κουράκη και σκόραρε για τους φιλοξενούμενους. 
Η \”απάντηση\” ήταν σχεδόν άμεση, αφού στο 16\’ ο Μαραγκουδάκης με εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσα. Στη συνέχεια ο Κουνάκης εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή για τη Μικτή Νέων της Ε.Π.Σ.Χ., αφού σκόραρε στο 29\’ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. 

Φάσεις-γκολ

7\’ Ο Κουράκης διώχνει τη μπάλα πάνω στον Γιακουμάκη, που με σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή κάνει το 0-1.
8\’ Σουτ του Δερμιτζάκη άουτ.
16\’ Ο Μαραγκουδάκης εκτελεί συρτά το φάουλ έξω από την περιοχή και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. 
27\’ Φάουλ του Ρουσάκη, ο Κοκάκης κάνει το γύρισμα, αλλά ο Μπέκας από κοντά δεν μπορεί να βρει τη μπάλα και να τη στείλει προς την εστία. 
29\’ Σέντρα του Ιμέρι, ο Μπαλαντινάκη παίρνει την κεφαλιά, ο Χαρκιολάκης βρίσκει τη μπάλα στην έξοδο και ο Κουνάκης σε κενή εστία με κεφαλιά σημειώνει το 2-1.
34\’ Σουτ του Ρουσάκη αποκρούει ο Χαρκιολάκης. 
38\’ Φάουλ του Βαρελάκη κεφαλιά του Λαμπράκη αποκρούει ο Κουράκης.
45+1\’ Σέντρα-σουτ του Ιμέρι, ο Χαρκιολάκης δεν μπορεί να απομακρύνει τη μπάλα, που προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και στρώνεται στον Κουνάκη, ο οποίος δεν έχει πρόβλημα σε κενή εστία να την \”σπρώξει\” στα δίχτυα για το 3-1. 
57\’ Σουτ του Γιαννακίδη άουτ. 
67\’ Σέντρα του Κορωνάκη, ο Χαρκιολάκης δεν συγκρατεί τη μπάλα, αλλά ο Σηφάκης σε κενή εστία σουτάρει άουτ. 
77\’ Πάσα του Κοκάκη στον Γιαννακίδη, που με σουτ \”σημαδεύει\” το κάθετο δοκάρι. 
84\’ Το σουτ του Ρουσάκη καταλήγει άουτ. 
89\’ Ο Χαρκιολάκης μπλοκάρει το σουτ του Κοκάκη.

Διαιτητής: Κασσελάκης (Χανίων)

Βοηθοί: Θ. Κουρκούνας-Βερυκάκη (Χανίων)


Ε.Π.Σ. Χανίων: Κουράκης, Περουλάκης, Κορωνάκης, Κουκουλιέρος, Μαραγκουδάκης, Μπέκας (58\’ Σηφάκης), Κουνάκης (76\’ Τσουπάκης), Ιμέρι, Κοκάκης, Ρουσάκης, Μπαλαντινάκης (46\’ λ.τρ. Γιαννακίδης).


Στον πάγκο ήταν και οι Μαρκετάκης, Μπαμπουνάκης, Καστρινάκης, Χρυσός.

Ε.Π.Σ. Λασιθίου: Χαρκιολάκης, Μίσοβιτς (73\’ Φαφαλάκης), Ζερβάκης, Κουρίνος, Σπανάκης, Λαμπράκης, Κορνιωτάκης, Γιακουμάκης, Βαρελάκης, Κουτσοποδιώτης (79\’ Κοσμίδης), Δερμιτζάκης (59\’ λ.τρ. Μαυράκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook