Ο \”ΣΥΝ-Άνθρωπος\” ήταν ο… νικητής στον φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα στον Α.Ο. Κεραμειά και τη Μικτή Δημοσιογράφων, η οποία είχε έντονο το χρώμα του ΑΟΧ.
Ο σκοπός διεξαγωγής του παιχνιδιού ήταν ιερός, αφού με τη βοήθεια της εθελοντικής ομάδας στήριξης \”ΣΥΝ-Άνθρωπος\” θα μοιραστούν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν σε άπορες οικογένειες των Χανίων.
Η σχετική ενημέρωση του Α.Ο. Κεραμειά για το παιχνίδι:
\”Για μία ακόμη φορά μίλησε η αλληλεγγύη, μίλησε η ευαισθησία, μίλησε η σύμπνοια όλων των Χανιωτών στη δύσκολη στιγμή. Σε πείσμα του κακού καιρού, συγκεντρωθήκαμε στο Εθνικό Στάδιο Χανίων και παίξαμε μπάλα για το ΣΥΝ-Άνθρωπο.

Το φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Ο. Κεραμειά και τη Μικτή Δημοσιογράφων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ συγκεντρώθηκαν για την ομάδα στήριξης ΣΥΝ-Άνθρωπος δύο φορτηγάκια και δύο ΙΧ αυτοκίνητα γεμάτα τρόφιμα, υπάρχουν προσφορές υλικών για τις εργασίες που γίνονται στο Κέντρο Αποκατάστασης Παίδων και Νέων Κρήτης, αλλά και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για την αγορά κι άλλων τροφίμων.

Με τη βοήθεια του ΣΥΝ-Άνθρωπου, τα τρόφιμα θα μοιραστούν σε αδύναμες οικογένειες της πόλης μας, ώστε να περάσουν λίγο καλύτερα τις άγιες ημέρες που έρχονται.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κεραμειά επιθυμεί να ευχαριστήσει τους κάτωθι για την πολύτιμη συμβολή τους στη διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα:

– Τους δημοσιογράφους Χανίων και Ρεθύμνου για τη συμμετοχή τους 

– Τον ιατρό Γιάννη Κασσελάκη για την παρουσία του στον αγώνα

– Τον Τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ για την παρουσία του ασθενοφόρου

– Τον προπονητή του Α.Ο. Χανιά κ. Μουράτ Σεροπιάν και την υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κα Αλεξία Σχετάκη

– Το Σύλλογο Διαιτητών Χανίων

– Το διαιτητή του αγώνα κ. Στέφανο Μαλαδάκη

– Τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Επισκοπής κ. Βαλάντη Χόμπη

– Τον πρόεδρο της Δ.Ε. του ΕΑΚ Χανίων κ. Νίκο Χαζηράκη

– Τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Λειψάκη και τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Παπαδογιάννη και Μυλωνάκη για την παρουσία τους

– Τα μέσα ενημέρωσης της πόλης μας (ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ, ΧΑΝΙΑ ΣΠΟΡ FM, ΡΑΔΙΟ ΦΑΡΟΣ, ATHLITIKO,GR, FLASHNEWS.GR) για την ευγενική τους χορηγία επικοινωνίας, καθώς και την ΤΗΛΕΡΟΑΣΗ ΚΥΔΩΝ για την κάλυψη του σχετικού ρεπορτάζ

Παράλληλα, ευχαριστούμε για τις προσφορές τους σε τρόφιμα και χρήματα τους εξής:

– Αφοι Σκορδυλάκη (ηλεκτρικά είδη)

– Σπύρο Σκορδυλάκη (παντοπωλείο)

– Σύλλογο Κρεοπωλών Χανίων

– Διοικητικό Συμβούλιο και Ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Χανιά

– Διοικητικό Συμβούλιο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός

– Διοικητικό Συμβούλιο και Ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Κεραμειά

– Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ

– Ξυλόφουρνο Αγίου Νεκταρίου/Στέφανος Μαλαδάκης

– Πολιτιστικό Σύλλογο Κατωχωρίου Κεραμειών

Μα πάνω απ\’ όλα ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στους λιγοστούς ανώνυμους φιλάθλους που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και βρέθηκαν στις εξέδρες του Εθνικού Σταδίου Χανίων, φέρνοντας μαζί τους ότι μπορούσαν για να δώσουμε λίγη χαρά στους ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Καλές Γιορτές με Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη και Ευτυχία σε όλους μας!\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook