Αποτροπιασμό και ανακούφιση αισθάνονται όπως δηλώνουν σε ανακοίνωση που απέστειλαν σε όλα τα ΜΜΕ οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών της Αλικαρνασσού μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 38χρονου συναδέλφου τους με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης και μικροποσότητα κάνναβης μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα!

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση των σωφρονιστικών υπαλλήλων αναφέρεται:

Η Πέμπτη 5 Μάη , θα μείνει στην ιστορία του Κ.Κ. Αλικαρνασσού, ως η μέρα όπου ένας διπρόσωπος αποκαλύφθηκε και με βαρύ κατηγορητήριο πλέον, θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ως εργαζόμενοι του Κ.Κ. Αλικαρνασσού, αισθανόμαστε ανακούφιση και ταυτόχρονα αποτροπιασμό, επειδή ένας υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας & ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ένας εξ ημών, είχε φτάσει σε αυτό το άθλιο και εγκληματικό σημείο διαφθοράς, ώστε να εμπορεύεται ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα, σε αυτούς που θα έπρεπε να προσέχει και να διασφαλίζει για την ασφαλή έκτιση της ποινής τους.

Ως εργαζόμενοι στον ευαίσθητο και πολύπαθο χώρο των φυλακών, αναγνωρίζουμε ότι εξαιτίας αυτών των άθλιων υποκειμένων, προκύπτει το αρνητικό στίγμα, που μέσα από ελεεινές γενικεύσεις, καταντάει να βαραίνει όλους τους εργαζόμενους στα Καταστήματα Κράτησης·

«Η Αυτοκάθαρση, αποτελεί τον στόχο μας και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στην κατεύθυνση αυτή, από σεβασμό στον εργασιακό μας χώρο, στις οικογένειες μας και στις καθημερινές προσπάθειες που καταβάλει η πλειοψηφία των εργαζομένων και ένας ή μερικοί άθλιοι τις εκμηδενίζουν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook