Στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία εφήβων ανέβηκε ο Μιχάλης Κοτσιφάκης, στους Διακρατικούς αγώνες τοξοβολίας που έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Ο νεαρός αθλητής της Σκοπευτικής Λέσχης Κρήτης κατέκτησε την 1η θέση στον κατατακτήριο γύρο και παράλληλα το χρυσό μετάλλιο στον Ολυμπιακό Γύρο.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ανδρέας Κουμουδάκος, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία του Ολυμπιακού Τόξου Ανδρών. 
Η σχετική ενημέρωση της ΣΚΟ.ΛΕ.Κ., η οποία με ανακοίνωσή της ευχαριστεί την ΑΕΝΚ LINES για τη βοήθειά της και τον χορηγό επικοινωνίας Flashnews.gr
\”Το Σαββατοκύριακο  14-15 Δεκεμβρίου 2013  πραγματοποιήθηκαν Διακρατικοί αγώνες τοξοβολίας στο Ο.Α.Κ.Α. Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές -αθλήτριες του συλλόγου μας  (ΣΚΟ.ΛΕ.Κ). 

Συγκεκριμένα ο νεαρός Μιχάλης Κοτσιφάκης στην κατηγορία εφήβων ολυμπιακού τόξου εντυπωσίασε κατακτώντας την πρώτη θέση στον κατατακτήριο γύρο και το χρυσό μετάλλιο στον Ολυμπιακό Γύρο. Επίσης, εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο Κουμουδάκος Ανδρέας στην κατηγορία του Ολυμπιακού Τόξου Ανδρών κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.Καλή επίδοση επίσης πραγματοποίησε η Μαραγκουδάκη Δέσποινα στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Γυναικών κατακτώντας την 7η θέση καθώς και ο Γκόγκος Ανδρέας παίρνοντας την 12 θέση στη κατάταξη. 

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού της Λέσχης είναι τον Φεβρουάριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδος που θα διεξαχθεί για ακόμη μια φορά στο Ο.Α.Κ.Α ενώ στα σχέδια του συλλόγου είναι και η διεξαγωγή ενός μεγάλου αγώνα στα Χανιά.

Αρχηγός της Αποστολής της ΣΚΟΛΕΚ ήταν ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου, Ιωάννης Καραθανάσης.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook