Βροχές και τοπικές καταιγίδες πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές της Κρήτης και του Νοτιοανατολικού Αιγαίου και τοπικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα, με λίγες βροχές το πρωί στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, περιμένουμε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -3 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από -1 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στα νότια σχεδόν θυελλώδεις, με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια του νομού και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα τις πρωινές μόνο ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό με σταδιακή εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια και παγετό τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook