Κάι μαγικό θα συμβεί σήμερα το απόγευμα στην οδό 1821 και Κόσμων γωνία στο Ηράκλειο!

Ο διάδοχος του Γιούρι Γκέλερ στην Ελλάδα, ο εντυπωσιακός μάγος Zakris και η ομάδα του, συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην Εβδομάδα Αγάπης και Προσφοράς που διοργανώνει ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου και είναι έτοιμοι να εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους, σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της πόλης!

 Στις 18:30, έξω ακριβώς από το κοσμηματοπωλείο Πλουμή – Παραγιουδάκης, το οποίο πραγματοποιεί bazaar ρολογιών και κοσμημάτων για την ενίσχυση της δράσης, ο δημοφιλής μάγος υπόσχεται εντυπωσιακά κόλπα, όχι ανεβασμένος σε κάποια σκηνή, αλλά πρόσωπο με πρόσωπο με τους περαστικούς.

Ταυτόχρονα, οι Ροταριανοί θα κερνάνε γλυκίσματα στα παιδιά, ρακί, κρασί και παραδοσιακούς μεζέδες στους μεγάλους!

Παράλληλα, παραμένει ενεργή μέχρι και την Κυριακή 22/12, η γραμμή 19059 και όποιος επιθυμεί, μπορεί να στέλνει τη λέξη ΡΟΗ (ή ROH) στον αριθμό 19059 με χρέωση 1 € συν Φ.Π.Α. 23%, με το 1 € να ενισχύει τον σύλλογο γονέων και φίλων παιδιών με αναπηρία «Δικαίωμα στη ζωή», τον «Ξενώνα για την κακοποιημένη γυναίκα και παιδί», καθώς και του ξενώνα για εγκαταλελειμμένα βρέφη «Το σπίτι των Αγγέλων» του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και τον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».