Όποιος έχει δοκιμάσει να γεμίσει τη μπανιέρα του με μπόλικο ζεστό νερό και να κάνει ένα απολαυστικό αφρόλουτρο, γνωρίζει το αίσθημα χαλάρωσης που μπορεί να νιώσει κανείς έστω και για δεκαπέντε λεπτά ακόμη κι αν… τα παιδιά τσιρίζουν έξω από την πόρτα του μπάνιου.

Προσπαθήστε λοιπόν να φανταστείτε πόσο χαλαρωτική και απολαυστική εμπειρία μπορεί να είναι η περιποίηση στα χέρια ειδικών, με αρωματικά λάδια, κρέμες, ειδικές τεχνικές μασάζ, σε ειδικά διακοσμημένα και αεριζόμενα δωμάτια έτσι ώστε… τίποτε να μην μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή.

Αφεθείτε λοιπόν στα «χέρια» των καλύτερων και πιο πολυτελών σπα του κόσμου… κι αν το πορτοφόλι σας δεν «αντέχει»… μην ξεχνάτε… υπάρχει πάντα η μπανιέρα!

Τα δέκα πιο πολυτελή σπα του κόσμου, σύμφωνα με το aluxurytravelblog.com είναι:

The Spa by ESPA, One&Only Reethi Rah, Μαλδίβες

\"\"

Το One&Only Spa by ESPA βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή, αμμώδη παραλία των Μαλδίβων και διαθέτει μικρά, πολυτελή… καλυβάκια, «χαμένα» στην ηρεμία του ωκεανού.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία προγραμμάτων θεραπείας, βασισμένες στις παραδοσιακές τεχνικές της Αγιουβέρδα, με μερικές «πινελιές» δυτικών επιρροών.

Banyan Tree Spa, Banyan Tree Ringha, Θιβέτ

\"\"

Σε αυτό το καταφύγιο, στην κορυφή του κόσμου, μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακές θεραπείες των Ιμαλαΐων. Η «τελετουργία» ξεκινά με ένα ζεστό και χαλαρωτικό ρόφημα και συνεχίζεται με… απολέπιση με ζεστό μίγμα scrub από τζίντζερ ενώ ακολουθεί ένα ενυδατικό μασάζ με τσάι.

The Spa, Coral Reef Club, Μπαρμπέιντος

\"\"

Το σπα στο Coral Reef Club στεγάζεται σε ένα αποικιακό κτίριο, μέσα σε ένα παραδεισένιο κήπο με τροπική βλάστηση. Κάθε πρόγραμμα περιποίησης περιλαμβάνει θεραπείες με φρούτα και φυτά της περιοχής.

ONE&ONLY The Palm, Ντουμπάι

\"\"

Το ξενοδοχείο The Palm στο Ντουμπάι είναι ένα από τα πιο πολυτελή του κόσμου… και ο χώρος σπα που διαθέτει δεν πηγαίνει πίσω! Αποτελείται από εννιά σουίτες, με μικρές πισίνες, σιντριβάνια και εσωτερικές αυλές και εκτείνεται σε ένα χώρο… 2.400 τετραγωνικών μέτρων!

NAM Hai, Hoi An, Βιετνάμ

\"\"

Για μια αναζωογονητική και χαλαρωτική εμπειρία δοκιμάστε το «Oriental Spa Rituals», που αποτελείται από θεραπείες περιποίησης βασισμένες στις αρχές της αρωματοθεραπείας, της Αγιουβέρδα και της βοτανολογίας.

Nayara Hotel, Spa & Gardens, Κόστα Ρίκα

\"\"

Φωλιασμένο ανάμεσα σε πανέμορφους κήπους και σε τροπική βλάστηση, το σπα του ξενοδοχείου Nayara είναι ένα πολύ ήσυχο μέρος, όπου μπορεί κανείς να… αφήσει μέχρι και τις σκέψεις του… παραδιδόμενους στους ήχους και τις μυρωδιές της ζούγκλας.

Six Senses Hideaway, Ομάν

\"\"

Το Six Senses Hideaway στο Zighy Bay είναι το κατάλληλο μέρος για να αφήσετε πίσω σας το άγχος και το στρες της καθημερινότητάς σας. «Βυθιστείτε» σε ένα χαλαρωτικό μπάνιο με άλατα και φρέσκια μέντα, ακολουθεί βαθιά απολέπιση με κόκκους καφέ από την περιοχή και ενυδάτωση της επιδερμίδας
.
Cinq Mondes Spa at Beau Rivage Palace, Ελβετία

\"\"

Με ανεμπόδιστη θέα στη λίμνη της Γενεύης, το σπα του ξενοδοχείου Beau Rivage Palace προσφέρει την απόλυτη ιαματική εμπειρία. Οι VIP πελάτες του ξενοδοχείου συνήθως επιλέγουν τη σουίτα «Bliss for Two» που έχει θέα σε ένα μικρό κήπο. Δοκιμάστε ακόμη τη σουίτα «Flower Rain» και τα δωμάτια «Tropical Rain Walk».

Royal Zambezi Lodge Bush Spa, Ζάμπια

\"\"

Με θέα τον ποταμό Ζαμβέζη θα απολαύσετε θεραπείες περιποίησης στον εξωτερικό χώρο του Royal Zambezi Lodge με θέα το μοναδικό τοπίο της περιοχής. Σε πολλές από τις θεραπείες χρησιμοποιούνται συστατικά από την αφρικανική ζούγκλα βασισμένα στα μυστικά των ιθαγενών.

Spa Chakra Hayman, Whitsundays, Αυστραλία

\"\"

Είναι γνωστό ως το καλύτερο παραλιακό σπα του κόσμου. Βρίσκεται σε ιδιωτικό νησί στο Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο στο Κουίνσλαντ. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών για ένα μασάζ… μέσα στο νερό και κάτω από τον ήλιο, ενώ σας περικυκλώνουν τροπικά ψαράκια!

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook