Η ΠΑΕ Πλατανιάς στηρίζει τα Συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου και θα προσφέρει τρόφιμα, σε επίσκεψη που θα πραγματοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας την Παρασκευή (20/12, 10.15).
Παράλληλα παίκτες των \”ερυθρόλευκων\” θα επισκεφθούν την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, για να προσφέρουν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Ίδρυμα.
Η σχετική ανακοίνωση:
\”Κοντά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη θα βρίσκεται και αυτές τις ημέρες η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, στηρίζοντας έμπρακτα τα Συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, που εξυπηρετούν καθημερινά έναν πολύ σημαντικό αριθμό συμπολιτών μας.

Ειδικότερα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων θα προσφέρει τρόφιμα στα Συσσίτια, σε επίσκεψη που θα πραγματοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές της, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, στις 10.15 το πρωί.

Αμέσως μετά, οι ποδοσφαιριστές της Χανιώτικης ομάδας θα επισκεφθούν την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, όπου θα προσφέρουν δώρα στα παιδιά, τα οποία νοσηλεύονται στο Ίδρυμα.\”

\”Ένα παιχνίδι για τα παιδιά\”

Στο παιχνίδι της Κυριακής (22/12) με τον Πανιώνιο έπειτα από πρωτοβουλία της Super League, στην οποία συμμετέχει και ο Πλατανιάς, θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας δώρα στα παιδιά που θα βρεθούν στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων. 

Η Χανιώτικη ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Ένα παιχνίδι για τα παιδιά» είναι η πρωτοβουλία της Super League, σε συνεργασία με τον Πλατανιά Χανίων και τις υπόλοιπες 17 ΠΑΕ – μέλη της, για τη διανομή παιχνιδιών σε όλα τα γήπεδα των πόλεων της Ελλάδας που απαρτίζουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας μας.

Ειδικότερα, κατά τη 17η (21 – 23/12) και τη 18η (4 – 6/1) αγωνιστικές ημέρες του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ θα δοθούν παιχνίδια σε όλους τους μικρούς φιλάθλους που θα βρεθούν στα γήπεδα, είτε στις οικογενειακές κερκίδες, ή σε θύρες που θα ανακοινωθούν από τις ομάδες.
Ουσιαστικά, δηλαδή, αρκετά από τα παιδιά που θα έρθουν στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Πλατανιά Χανίων με τον Πανιώνιο, θα λάβουν δώρα, με σειρά προτεραιότητας, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας. Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν αποκλειστικά και μόνο στη Θύρα 3.

Στόχος της ενέργειας αυτής δεν είναι μόνο να δοθούν τα παιχνίδια στα παιδιά, αλλά παράλληλα να μεταδοθεί και ένα μήνυμα χαράς και αλληλεγγύης στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook