Βλέπουμε όλοι μας, που ασχολούμαστε με τα social media και ειδικά με το Facebook, διάφορα προφίλ μου μας προτείνει για φίλους η συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία έχουν ένα έντονο στοιχείο… πορνό.

Κορίτσια με φωτογραφίες σχεδόν γυμνές, σε διάφορες πόζες και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις μοιάζουν και ανήλικες.

Ένα λογικό μυαλό δεν θα μπορούσε να ανεβάσει τέτοιες φωτογραφίες στο προσωπικό του προφίλ, εκτός αν έχει κάποια σκοπιμότητα, η οποία τείνει προς το πονηρό, ή να το πούμε με απλά λόγια κάποιες κυρίες θέλουν να “πουλήσουν” το κορμί τους διαφημίζοντας το μέσα από το Facebook.

Ενδιαφέρον έχει ωστόσο ότι σε αρκετές περιπτώσεις βλέπουμε και δημόσια πρόσωπα να έχουν \”φιλίες\” με τέτοιου είδους κορίτσια που κινούν υποψίες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σε άλλες πάλι περιπτώσεις, διάφοροι φτιάχνουν πλαστά προφίλ με φωτογραφίες που αλιεύουν μέσα από το ίντερνετ με μόνο σκοπό να κάνουν φίλους κάποιους, απλά για να τους παρακολουθούν, χωρίς όμως να φαίνονται οι ίδιοι.

Όπως και να είναι θέλει προσοχή το θέμα και ειδικά με τα μικρά παιδιά, που οι γονείς επιτρέπουν την χρήση υπολογιστή για τα social media.

Γιάν. Ξ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook