Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών Ρομά που παρίσταναν ότι εργάζονται σε εταιρεία προμόσιον και προωθούν χυμούς. Έπειθαν τα θύματά τους, κυρίως ηλικιωμένους, να δοκιμάσουν τον νέο χυμό στο πλαίσιο ενός δήθεν διαγωνισμού με χρηματικό αντίτιμο. Ο χυμός όμως είχε αναισθητικό και όταν τα θύματα έχαναν τις ασιθήσεις του, εκείνεις έκλεβαν ό,τι έβρισκαν.

Πρόκειται για τις :

1) ΤΣΙΓΚΟΠΟΥΛΟΥ Νεκταρία του Σπυρίδωνος και της Βαρβάρας, γεν. την 22-03-1972 στην Αγία Βαρβάρα Αττικής,

2) ΤΣΙΓΚΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία του Κωνσταντίνου και της Αντιγόνης, γεν. 10-09-1979 στον Κορυδαλλό Αττικής,

3) ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ Ολυμπία του Ευαγγέλου και της Μαρίας, γεν. 09-04-1974 στην Πάτρα Αχαΐας.

Η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών αποσκοπεί στην ενδελεχή διερεύνηση της εγκληματικής δράσης τους, την προστασία των θυμάτων τους και του κοινωνικού συνόλου, την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό της ερευνώμενης κακουργηματικής πράξης και την υποβοήθηση των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Σημειώνεται ότι οι τρεις γυναίκες έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους σε τυχόν παρόμοιες περιπτώσεις ληστειών με τη χρήση υπνωτικών φαρμάκων και σ’ άλλες περιοχές της χώρας (Ήπειρο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Μακεδονία κ.α.).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από το Εργαστήριο Κλινικής Φαρμακολογίας του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, σε παθόντες των παραπάνω ληστειών ανιχνεύτηκε ναρκωτική φαρμακευτική ουσία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση και την αστυνομική έρευνα διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

\"\"

\"\"

\"\"

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook