Δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά. Αλληλοκατηγορήθηκαν και προσπάθησαν να τα φορτώσει ο ένας στον άλλο. Τελικά και οι δυο καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του Μιλτιάδη Δράμαλη, που τον Οκτώβριο του 2012 είχε συγκλονίσει τη Λαμία.

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας έπεσε σήμερα η αυλαία για το άγριο φονικό, που αρχικά η σύζυγος Αλέκα Μασιάλα προσπάθησε να παρουσιάσει ως ληστεία στους αστυνομικούς.

Και οι δυο κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν μετανιωμένοι για την πράξη τους και ζήτησαν συγνώμη από τις οικογένειές τους και την οικογένεια του θύματος.

Η πλευρά του κατηγορουμένου, Ταξιάρχη Γεωργίου, προσπάθησε να πείσει ότι ο θάνατος δεν προήλθε από το φλόμπερ, αλλά από χτυπήματα που είχαν προηγηθεί, γι, αυτό είχε ζητήσει να καταθέσει και η ιατροδικαστής που χειρίστηκε την υπόθεση, ωστόσο δεν έπεισε τους δικαστές και τους ενόρκους.

«Άδικη η απόφαση...», λέει ο Αποστόλης Λύτρας, συνήγορος υπεράσπισης της 42χρονης συζύγου.

«Είναι μια άδικη απόφαση για μας. Δεν προέκυψε από πουθενά ηθική αυτουργία και πιστεύουμε ότι στο Εφετείο θα ανατρέψουμε αυτήν την άδικη απόφαση. Επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για μια κακοποιημένη γυναίκα και δυο κακοποιημένα παιδιά....», είπε στο LamiaReport, αμέσως μετά τη δίκη ο κ. Λύτρας.

LamiaReport.gr