Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση ότι περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα πολιτισμού στην περιοχή Αμπρούτσο της Ιταλίας είχε συνάψει συμβόλαιο με την γραμματέα του, βάσει του οποίου εκείνη όφειλε να συνευρίσκεται σεξουαλικά μαζί του μια φορά την εβδομάδα.

O λόγος για τον 53χρονο Λουίτζι Ντε Φάνις και την κατά 21 χρόνια νεώτερή του, Λουτσία Τζινγκαριέλο.

\"\"

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα το συμβόλαιο που είχε συναφθεί βρέθηκε στο σπίτι της 32χρονης γυναίκας σκισμένο σε εκατοντάδες μικρά κομμάτια αλλά επαναδημιουργήθηκε κομμάτι-κομμάτι. 

Με βάση διεθνή ΜΜΕ η Λουτσία Τζινγκαριέλο λάμβανε αμοιβή 3.000 ευρώ μηνιαίως, πέραν του κανονικού της μισθού των 1.200 ευρώ.

\"\"

Το συμφωνητικό ανέφερε ότι «ο κεντροδεξιός περιφερειακός σύμβουλος και η 32χρονη γραμματέας του θα κάνουν έρωτα τουλάχιστον τέσσερις φορές το μήνα με συνολική μεικτή αμοιβή 36.000 ευρώ το χρόνο»,  σύμφωνα με την Ρεπούμπλικα.

\"\"

«Ο σύμβουλος είχε εμμονή μαζί μου, με εξανάγκασε να το υπογράψω», είπε η Λουτσία στους εισαγγελείς. «Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Φοβόμουν. Τώρα η ζωή μου καταστράφηκε, έγινα δακτυλοδεικτούμενη σε μια μικρή κοινωνία. Έχω και μικρό παιδί», φέρεται να δήλωσε στους δικαστικούς η πρώην γραμματέας.

\"\"

Τόσο ο σύμβουλος όσο και η γυναίκα αντιμετωπίζουν δίωξη για διαφθορά και διασπάθιση δημοσίου χρήματος -όχι για αυτή την υπόθεση, αλλά για δωροληψία και χρηματισμό με αντάλλαγμα επιχορηγήσεις από την περιφέρεια Αμπρούτσο σε συγκεκριμένους πολιτιστικούς συλλόγους και οργανισμούς. Στο κατηγορητήριο συμπεριλαμβάνεται επίσης η χρήση ενός αυτοκινήτου της περιφέρειας για την ικανοποίηση προσωπικών τους αναγκών.

\"\"

Ο δικηγόρος του περιφερειακού συμβούλου, ωστόσο, κάνει λόγο για συκοφαντίες που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα…
\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook