Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας Digitimes, οι πωλήσεις smartphones στην Κίνα αναμένεται να φτάσουν τις 436 εκατομμύρια την χρονιά που μας έρχεται, με τους τοπικούς προμηθευτές να κυκλοφορούν συνολικά 279 εκατομμύρια τεμάχια.

Οι αποστολές συσκευών από διεθνείς κατασκευαστές αναμένεται να φτάσουν τις 158 εκατομμύρια, παρουσιάζοντας αύξηση 3% σε σχέση με την περασμένη χρονιά.

Οι Κινέζοι κατασκευαστές επίσης αναμένεται να διαθέσουν 407 εκατομμύρια smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο το 2014, αύξηση 28% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Οι εξαγωγές θα αγγίξουν τις 128 εκατομμύρια, με τις αποστολές σε αναδυόμενες αγορές να παρουσιάζουν σημαντική αύξηση.

Οι Lenovo και Huawei αναμένεται να διαθέσουν από 50 εκατομμύρια smartphones, ενώ οι ZTE και Coolpad αναμένεται – χοντρικά – να διαθέσουν από 37 εκατομμύρια smartphones. Η TCL αναμένεται να κυκλοφορήσει 26 εκατομμύρια smartphones.

Οι δεύτερης «κατηγορίας», 2nd-Tier προμηθευτές, όπως οι OPPO, Xiaomi και Gionee αναμένεται να κυκλοφορήσουν συνολικά 20 εκατομμύρια κινητά το 2014.

techblog.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook