Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014», το Σάββατο 21-12-2013 θα πραγματοποιηθούν τρεις εκδηλώσεις:

1) Στον Ιερό Καθρεδικό Ναό Αγ. Τίτου, ώρα 18:30, Εορταστική συναυλία με Χριστουγεννιάτικους Ύμνους Ανατολής και Δύσης, με τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου και το χορό ψαλτών«ΚΡΗΤΕΣ ΜΑΪΣΤΟΡΕΣ». Καλλιτεχνική Διεύθυνση, Γιάννης Κιαγιαδάκης & Αντώνης Πλαΐτης

Η Είσοδος για το κοινό είναι Ελεύθερη.

2) Στον Θεατρικό Σταθμο, ώρα 20:30, Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Ωδείου του Δήμου Ηρακλείου. Θα λάβουν μέρος μαθητές του Ωδείου, οργανικά και φωνητικά σύνολα που θα ερμηνεύσουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια απ' όλο τον κόσμο.

Η Είσοδος για το κοινό είναι Ελεύθερη.

3) Στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, ώρα 20:30 οι χορωδίες και τα οργανικά σύνολα του ΠΑΓΚΡΉΤΙΟΥ ΩΔΕΊΟΥ συναντούν το «CRETA BRASS», παρουσιάζουν έργα εμπνευσμένα από την θεματολογία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ερμηνευτές: Παιδική Χορωδία ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΩΔΕΙΟΥ, Νεανική Χορωδία ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΩΔΕΙΟΥ, Σύνολο εγχόρδων, πνευστών και πλήκτρων ΠΑΓΚΡΉΤΙΟΥ ΩΔΕΊΟΥ, Κιθαριστικό σύνολο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΩΔΕΙΟΥ, Κουιντέτο χάλκινων πνευστών «CRETA BRASS».

Καλλιτεχνική Διεύθυνση, Μαρίνα –Μαρία Μπιλμέζη.

Η Είσοδος για το κοινό είναι Ελεύθερη.