Μια επίκαιρη, καυστική σάτιρα για τα κακώς κείμενα που διέπουν κάθε κοινωνία διαχρονικά πρόκειται να παρουσιάσει η Θεατρική Ομάδα των Δημοσιογράφων του Ηρακλείου, στην φετινή, τέταρτη κατά σειρά, παραγωγή της.

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις με τα έργα «Θεατρικές Διαδρομές», «Με δύναμη από την Κηφισιά» και «Κοινός Λόγος», οι δημοσιογράφοι του Ηρακλείου ανεβαίνουν και πάλι στο σανίδι με το διάσημο θεατρικό έργο του Τούρκου διανοούμενου και συγγραφέα Αζίζ Νεσίν «Το Θεριό του Ταύρου».

Ήρωας ένας αγαθός ανθρωπάκος, ο Νουρή Σαγιανέρ, ο οποίος πιέζεται από την οικογένειά του να καταγγείλει τον αδίστακτο σπιτονοικοκύρη του που τους εκβιάζει να φύγουν από το σπίτι του.

Οι κωμικοτραγικές συμπτώσεις στο Αστυνομικό Τμήμα, μπορούν να καθορίσουν την μετέπειτα ζωή του Νουρή; Τι ρόλο μπορεί να παίξει το «Θεριό του Ταύρου»;

Έχει ανάγκη η κοινωνία μας από «θεριά»; Η συνέχεια επί σκηνής… Οι πρόβες για την παράσταση συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιώργου Αντωνάκη, προκειμένου το έργο να παρουσιαστεί στο κοινό στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι: Ελένη Βακεθιανάκη, Μάριος Διονέλλης, Μαρία Ζαννιά, Αντιγόνη Καμπάνη, Δημήτρης Κολοτούρος, Χάρης Λεοντάκης, Κατερίνα Μηναδάκη, Κώστας Παπάζογλου, Ειρήνη Τσάκα, Ελίνα Φαρσάρη και Μιχάλης Φουργιαλάκης. Η Θεατρική Ομάδα των Δημοσιογράφων Ηρακλείου λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook