Να υψώσει το ανάστημά της απέναντι στο διαδικτυακό bullying που υπέστη αποφάσισε η εικονιζόμενη Carly Findlay.

Η νεαρή γυναίκα πάσχει από ερυθροδερμία και σύνδρομο Netherton με αποτέλεσμα η έκθεση του δέρματός της σε οποιεσδήποτε συνθήκες να έχει ως αποτέλεσμα τον ερεθισμό και το κοκκίνισμά του. Μόνη «άμυνά» της να καλύπτεται με παραφινέλαιο.

Χρήστης του ίντερνετ πήρε τη φωτογραφία της και την αναδημοσίευσε στο Reddit καλώντας άλλους χρήστες να σχολιάσουν την εικόνα της.

Η συγγραφέας, που ζει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ανακάλυψε την αναδημοσίευση της φωτογραφίας της παρατηρώντας πως υπήρξε ξαφνική αύξηση της επισκεψιμότητας στο μπλογκ της.

Κάποιος από τους χρήστες την παρομοίαζε με καμένο λουκουμά, άλλος με αστακό, άλλος με «κάτι που σκύλος μου δεν χώνεψε εντελώς», μέχρι που κάποιος έγραψε πως και το χαμόγελό της μοιάζει ψεύτικο.

Αφού διάβασε όλα τα κακεντρεχή σχόλια, η Findlay αποφάσισε να πει υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Έγραψε πως για χρόνια δεν δημοσίευε φωτογραφίες της στο διαδίκτυο φοβούμενη ακριβώς αυτό, πως κάποιος θα τις έπαιρνε και θα τις χλεύαζε. Αυτός ο φόβος υποχώρησε όμως όταν άρχισε το blogging και κέρδισε αυτοπεποίθηση και υποστήριξη.

«Η αγάπη που έχω γύρω μου και η επιτυχία που γνώρισα διηγούμενη την ιστορία μου για να καταρρίψω το στίγμα, όπως αυτό στο Reddit, είναι πιο δυνατές από όλες αυτές τις λέξεις», τόνισε ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους που την υπερασπίστηκαν. «Το επίπεδο της ευγένειας σε αυτές τις καταστάσεις είναι πάντα μεγαλύτερο από το επίπεδο του μίσους».

Η δυνατή αντίδραση της έκανε τον πρώτο χρήστη που αναδημοσίευσε τη φωτογραφία να απολογηθεί για την πράξη του αυτή.

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook