Μετά από γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, της ΕΥΠ και της Ασφάλειας εξιχνιάστηκε η δολοφονία των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ το απόγευμα της 1ης Μαρτίου στην περιοχή του Ρέντη.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται τουλάχιστον δύο από τους τέσσερις δράστες, οι οποίοι λίγα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία, είχαν ληστέψει περίπτερο στην περιοχή του Μενιδίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνθρωπος που πάτησε τη σκανδάλη του καλάζνικοφ και γάζωσε τους αστυνομικούς ήταν ο οδηγός του κλεμμένου τζιπ Volvo και έχει ήδη συλληφθεί.

Οι συλληφθέντες είναι στην πλειονότητα τους από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, Αλβανοί αλλά και κάποιοι Έλληνες ενώ οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και το dna από το αίμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο των δραστών καθώς ο ένας από αυτούς είχε τραυματιστεί.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο σούπερ κοριός της αστυνομίας και της ΕΥΠ είχε καταγράψει τον τελευταίο μήνα δεκάδες συνομιλίες υπόπτων που φέρονται να αποτελούσαν τουλάχιστον τρεις συμμορίες που λήστευαν τράπεζες και καταστήματα στην Αττική. Αξίζει να τονισθεί ότι οι περισσότερες προσαγωγές έγιναν από τις περιοχές του Μενιδίου και του Περάματος. Επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία θα γίνουν στις 4 το απόγευμα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook