Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου πιστή στην εξαγγελία της για εκμετάλλευση κάθε ευκαιρίας ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ πραγματοποίησε και πάλι σε συνεργασία με άλλους φορείς το:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΜΕΙΟΝ 2 Δια Βίου Εκπαίδευσης – Ε\’ ΦΑΣΗ
Σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα μέσω του προγράμματος ΕΡΜΕΙΟΝ 2- Ε\’ Φάση, σειρά μαθημάτων με τίτλο :
• Καινοτομία στην ΜΜ Εμπορική Επιχείρηση
• Περιβάλλον και Επιχειρηματικότητα 
Τα μαθήματα παρακολούθησαν συνολικά 40 εκπαιδευόμενοι, είχαν διάρκεια συνολικά 75 ώρες (30 διδασκαλία και 45 e-learning), πραγματοποιήθηκαν από τον κ. Ιωάννη Αποστολάκη και τον κ. Θοδωρή Τσαούλη, στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου JoAn Palace , αφορούσε εμπόρους ή υποψήφιους επιχειρηματίες και ήταν εντελώς δωρεάν.
Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί τα σεμινάρια αυτό και ξεχωριστά να ευχαριστήσουμε τους επιχειρηματίες που μας επισκέφτηκαν και συζήτησαν με τους εκπαιδευόμενους πάνω στα θέματα των διαπραγματεύσεων.
Η κυρία Ρένα Λαδιά, ιδιοκτήτης της επιχείρησης ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ, η κυρία Ελένη Χαιρέτη, ιδιοκτήτης του Τουριστικού Γραφείου APOPLUS και η κυρία Αγγελική Ρεϊζάκη ιδιοκτήτης του καταστήματος Χειροποίητο Σαπούνι Αρχοντική, συζήτησαν και έλυσαν πολλές απορίες των εκπαιδευόμενων.
Παράλληλα σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΚΕΑ ολοκληρώθηκε επιδοτούμενο σεμινάριο ΛΑΕΚ 1-25 με τίτλο «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Social Media» , το διάστημα 21/10 – 30/11με 20 συμμετέχοντες . 
Τα σεμινάρια και κρίθηκαν απολύτως επιτυχημένα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook