Με 15 ημέρες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο Πορτογάλος. Τεράστια καμπάνα για τον μεσοεπιθετικό του ΟΦΗ!

Έτσι, ο Σα Πίντο δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του ΟΦΗ στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ενώ με την ίδια ποινή τιμωρήθηκε ο Πέτρος Μαρινάκης. Στον γυμναστή του ΟΦΗ Σωτήρη Ρούσση επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού 10 ημερών ενώ συνολικά ο ΟΦΗ θα κληθεί να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο ύψους 13.000 ευρώ!

Αναλυτικά οι ποινές όπως ανακοινώθηκαν από την Σούπερ Λιγκ

Ε)ΠΑΕ ΟΦΗ, Σ.Ρούσση (γυμναστή),DA SILVΑ SA PINTΑ RICARDO MANUEL(προπονητή), Π.Μαρινάκη (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά των κ.κ. Σ.Ρούσση, DA SILVΑ SA PINTΑ RICARDO MANUEL, Π.Μαρινάκη καθώς επίσης διότι: “Με την λήξη του αγώνα ενώ ο διαιτητής βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου, σύσσωμοι ο πάγκος και οι ποδοσφαιριστές της εγκαλουμένης κινήθηκαν προς το μέρος του, αλλά απομακρύνθηκαν με την επέμβαση των σεκιούριτι και της αστυνομίας”: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επιβάλλει στον κ. Σ.ΡΟΥΣΣΗ την ποινή α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ.

Επίσης επιβάλλει στον κ.DA SILVA SA PINTO RICARDOMANUEL την ποινή α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των τριών χιλιάδων ευρώ. Τέλος, επιβάλλει στον κ.Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗ την ποινή α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των τριών χιλιάδων ευρώ.

athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook