Επισκέψεις αγάπης και αλληλεγγύης πραγματοποίησαν την Παρασκευή (20/12) οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, που επισκέφθηκαν τα Συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου και την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων.
Σχετικά με τις επισκέψεις αυτές η ιστοσελίδα της Χανιώτικης ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
\”Τη χαρά της προσφοράς σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη βίωσαν σήμερα ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων, οι οποίοι, εκπροσωπώντας την Π.Α.Ε., επισκέφθηκαν το πρωί τα Συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου και προσέφεραν τρόφιμα: λάδι, μακαρόνια, ρύζι και όσπρια.

Οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων, Χουάν Αγκιλέρα, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Άλκης Δημήτρης, Αλεξάντερ Κατάι, Νίκολα Μπέλιτς, Μανώλης Σιώπης, Αζίζ Τέτε, Νταβίντ Τόρες και Βάσκο Φαϊσκα, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Λάμπρο Μαλτέζο και τον υπεύθυνο Τύπου Γιώργο Γεωργακάκη, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις των Συσσιτίων και είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν εκ του σύνεγγυς το σημαντικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη, προσφέροντας ημερησίως 650 μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη.
Ο υπεύθυνος των Συσσιτίων, πατήρ Νικόλαος Γιαννακουδάκης και οι εθελοντές των Συσσιτίων ευχαρίστησαν θερμά την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων για την έμπρακτη στήριξή της, ευχόμενοι καλή επιτυχία στην ομάδα, με υγεία και χαρές.
Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία του Πλατανιά Χανίων επισκέφθηκε την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, όπου οι ποδοσφαιριστές συνομίλησαν με τα νοσηλευόμενα παιδιά και τους προσέφεραν δώρα, ευχόμενοι στους γονείς τους να περάσουν στα σπίτια τους τις ημέρες των εορτών, με υγεία, δύναμη και ευτυχία. Παράλληλα, προσέφεραν δώρα και για τα παιδιά νοσηλευτριών.
Ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Αρχοντάκης, ο οποίος υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία της Χανιώτικης ομάδας, ευχαρίστησε τη Διοίκηση της Π.Α.Ε. για τη συγκεκριμένη σημαντική πρωτοβουλία.
Από την πλευρά τους, οι γονείς, τα παιδιά και το προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής ευχαρίστησαν την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων για την ευγενική χειρονομία της και ευχήθηκαν στην ομάδα καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.\”

Για φωτογραφίες από την ιστοσελίδα του Πλατανιά πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook