Η ΑΝΕΚ LINES, κατά την διάρκεια των εορτών, διαθέτει Χριστουγεννιάτικες κάρτες, με ζωγραφιές των παιδιών του Ιδρύματος Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα – Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων, ενισχύοντας το έργο του Ιδρύματος.
Οι κάρτες διατίθενται στα πλοία “ΕΛΥΡΟΣ”, “ΛΑΤΩ”, “OL.CHAMPION”. Το κόστος αγοράς της κάθε κάρτας ανέρχεται στα 0,50 € και τα έσοδα, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στις δράσεις του Ιδρύματος Χατζηκώνστα.
Το Ίδρυμα Γεωργ. & Αικ. Χατζηκώνστα, λειτουργεί πάνω από 150 χρόνια με αποκλειστικό στόχο το να δίνει χαμόγελο και ελπίδα, παράλληλα, με περίθαλψη και απαραίτητες γνώσεις, σε παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών, που έχουν οικονομικές ανάγκες και κοινωνικές δυσκολίες. 
Σε όλους του οικότροφους του Ιδρύματος παρέχονται δωρεάν: Διαμονή, σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, εξωσχολικές δραστηριότητες & ψυχαγωγία, ένδυση και υπόδηση. 
Το Ίδρυμα Χατζηκώνστα, δεν λαμβάνει κανενός είδους οικονομικής επιχορήγησης από το κράτος. 
Η συμμετοχή όλων σε αυτήν την ξεχωριστή ενέργεια μας δίδει την ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη, την αλληλεγγύη και την ευαισθησία μας και να φέρουμε το χαμόγελο και τη ζεστασιά στις καρδιές αυτών των παιδιών και κατά τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook