Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο «Πρωινό mou». Γκρίνια, εντάσεις, δυσαρέσκεια, καβγάδες αλλά και ένα παρολίγον «θερμό» επεισόδιο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, δημιουργούν σκέψεις για πιθανές αλλαγές με την είσοδο του νέου έτους.

Φαίνεται πως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μόνο ωραία δεν είναι η ατμόσφαιρα στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega. Κι αυτό διότι πριν από λίγα 24ωρα σημειώθηκε και η… έκρηξη, με αποτέλεσμα το χριστουγεννιάτικο γύρισμα να διακοπεί για παραπάνω από μία ώρα.

Ο μεγάλος καβγάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, σημειώθηκε ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο πριν από την έναρξη του γυρίσματος της εορταστικής εκπομπής των Χριστουγέννων.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αφορμή στάθηκαν τα σχόλια κάποιων σατιρικών εκπομπών και δημοσιευμάτων για τις… γκάφες του πάνελ. Μάλιστα, μετά τη λήξη του επεισοδίου, με ειρωνείες και σπόντες να ανταλλάσσονται εκατέρωθεν, επικράτησε «παγωμένη» ατμόσφαιρα.

Πάντως, φαίνεται πως ο Πέτρος Κωστόπουλος και η ομάδα του δεν «έδεσαν» ούτε από την αρχή ούτε με το πέρας των εβδομάδων, γι\’ αυτό και το 2014 αναμένονται καίριες αλλαγές στα πρόσωπα που απαρτίζουν το πάνελ της εκπομπής, με την προοπτική τα νούμερα τηλεθέασης να ανεβούν.

Το κανάλι της Μεσογείων πάντως έχει κάνει σαφές στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι ο νεαρός παρουσιαστής είναι άνθρωπος που εμπιστεύεται. Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν τον νεαρό παρουσιαστή να μεταφέρει προς τα έξω τη δυσαρέσκειά του για τη φετινή συνεργασία του και να δείχνει μετανιωμένος που δεν ακολούθησε την ομάδα του ΑΝΤ1, σε αντίθεση με όσα δηλώνει στις συνεντεύξεις του.

news.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook