Τελευταία ενημέρωση: 19:50

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται από τις 12:30 το μεσημέρι στον Άγ. Νικόλαο, τη στιγμή δηλαδή που κάτοικοι είδαν να επιπλέει ένα πτώμα πενήντα μόλις μέτρα από την παραλία της Κιτροπλατείας (δείτε εδώ).

Στο σημείο έσπευσαν οι λιμενικές αρχές καθώς και ο ιατροδικαστής Μανόλης Μιχαλοδημητράκης ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η ταυτοποίηση του πτώματος και το μόνο που μπορεί να ειπωθεί μέχρι στιγμής είναι ότι ανήκει σε άτομο πιθανότατα νεαρής ηλικίας ενώ υπολογίζεται ότι παρέμενε νεκρός στη θάλασσα περίπου δύο εβδομάδες.

Η υπόθεση έφερε πάλι στην επικαιρότητα ένα δεύτερο θρίλερ που ξεκίνησε από τις 7 Δεκεμβρίου με την εξαφάνιση του 22χρονου Λέρι Τσιχλάτζε ο οποίος κατάγεται από την Καβάλα (δείτε εδώ).

Δυστυχώς το γεγονός ότι το πτώμα που βρέθηκε σήμερα στον Άγ. Νικόλαο φέρεται να ανήκει σε άτομο νεαρής ηλικίας αλλά και ο χρόνος θανάτου που υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες, έκαναν πολλούς να ταυτίζουν τις δύο υποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, μόλις έγινε γνωστή η είδηση για το σημερινό μακάβριο εύρημα, συγγενείς του 22χρονου μετέβησαν στο Λιμεναρχείο και εκεί είδαν φωτογραφίες του πτώματος, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αυτό να ανήκει στον αγαπημένο τους που αγνοείται. Όμως η παραμόρφωση και οι αλλοιώσεις που αυτό φέρει είναι τέτοιες, που δεν κατέστη δυνατή ούτε η αναγνώριση  αλλά ούτε και η μετά βεβαιότητα απόρριψη της πιθανότητας το πτώμα να ανήκει στον νεαρό.

Η σορός του άτυχου άντρα έχει μεταφερθεί στο Ηράκλειο, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, και εκτός από την ολοκλήρωση της νεκροψίας – νεκροτομής, αναμένονται περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις για την ταυτοποίησή του.

(φωτο από blog.mirabelo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook