Τις επιθέσεις από τα ΜΑΤ καταδικάζει το ΕΚΑΒ Κρήτης στην πορεία που πραγματοποίησαν διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενοι

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με μεγάλη μας λύπη παρακολουθήσαμε τα τραγικά γεγονότα τα οποία συνέβησαν έξω από το Υπουργείο Υγείας, στην Αθήνα, στις 06/05/2011 κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων από τους συναδέλφους μας.

Κατά την διάρκεια της επίδοσης του ψηφίσματος διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Υγείας δεχθήκαν επιθέσεις από τους άνδρες των ΜΑΤ αντιμετωπίζοντάς τους ως κακοποιούς.

* Πραγματικά διερωτόμαστε ποιος διέταξε την επίθεση εναντίων των συναδέλφων μας;
* Άραγε θα πληρώσει κάποιος την άνανδρη επίθεση που έγινε;
* Αυτό είναι το Κράτος δικαίου και η Δημοκρατία μας;
* Αυτός είναι ο διάλογος και η προσπάθεια επίλυση των προβλημάτων που έχουν οι εργαζόμενοι;

Φτάνει ποια ο εμπαιγμός ο τραμπουκισμός και η τρομοκρατία στον Κλάδο μας. Τέτοιες συμπεριφορές θυμίζουν άλλες εποχές.

Να θυμίσουμε ότι ο Κλάδος μας διεκδικεί την καταβολή των δεδουλευμένων μας και ποιο συγκεκριμένα τα εξαιρέσιμα από τον Δεκέμβριο του 2010 (Σαββατοκύριακα-νυχτερινά-αργίες) καθώς επίσης και την καταβολή των εκτός έδρας που έχουν πραγματοποιηθεί από τον Σεπτέμβριο του 2010.

Το σωματείο μας συμπαραστέκεται ηθικά στους συναδέλφους που τραυματίστηκαν άνανδρα κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Ευελπιστούμε κάποια στιγμή το Κράτος και η Πολιτεία να σκύψουν στα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων και όχι εφαρμόζοντας τέτοιες πολιτικές και συμπεριφορές ενάντια στην εργατική τάξη απαξιώνοντας τα οικονομικά αλλά και τα εργασιακά κεκτημένα τα οποία χάθηκαν όλα μέσα σε λίγους μήνες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook