Με επιτυχία και μέσα σε εορταστικό κλίμα ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων πραγματοποίησε εκδήλωση για τα παιδιά της ομάδας Laser και Optimist.
Η σχετική ενημέρωση του ΙΟΧ:
Σε κλίμα εορταστικό, όπως άλλωστε επιτάσσουν αυτές οι μέρες, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου (21/12) μία πολύ όμορφη εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του στο Νεώριο Μόρο προσφέροντας δώρα στα  παιδιά που αποτελούν την αγωνιστική Ομάδα Τριγώνου, Laser και Optimist.

Στα παιδιά δόθηκαν καπελάκια και μπλουζάκια, με τον πρόεδρο του Ι.Ο. Χανίων, Μανόλη Μπαρμπόπουλο να τα συγχαίρει για την προσπάθεια που κατέβαλαν το 2013 και να τους τονίζει ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουν να προσπαθούν για το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

«Προσφέραμε στα παιδιά καπελάκια και μπλουζάκια προκειμένου να έχουν μια πιο οργανωμένη εμφάνιση και τους ευχηθήκαμε χρόνια πολλά. Τους είπαμε κάποια πράγματα για το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2014 και ελπίζουμε αφού περάσουν οι γιορτές να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και τη νέα χρονιά», σημειώνει ο κ. Μπαρμπόπουλος.

\"Mparmpopoulos\"
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ι.Ο. Χανίων, «το 2013 ήταν ένας αρκετά επιτυχημένος χρόνος γιατί τα παιδάκια μας πήραν αρκετές διακρίσεις σε πολλές διοργανώσεις που πήραν μέρος. Αισιοδοξούμε ότι και το 2014 θα είναι ένα έτος ανάλογο, με την ευχή να τα καταφέρουν ακόμα καλύτερα».

Από την πλευρά του ο έφορος Τριγώνου του Ι.Ο.Χ., Βασίλης Κοζωνάκης, δηλώνει: «Η χρονιά που φεύγει ήταν πάρα πολύ αισιόδοξη και πιστεύω σε μία ακόμα καλύτερη. Η εκδήλωση έγινε για να επικοινωνήσει περισσότερο ο Όμιλος με τα παιδιά εκτός από τον προπονητή, που έχει μια πιο άμεση και συχνή επαφή μαζί τους. Θέλαμε να τους μιλήσουμε, να τα ακούσουμε, να τα καμαρώσουμε και να τους ευχηθούμε καλή χρονιά».

Από την ομάδα Laser βραβεύτηκαν οι: Δημήτρης Αλευράκης, Δήμητρα Χριστοφορίδη, Γιώργος Λαμπρινάκης, Λευτέρης Μανιουδάκης, Οδυσσέας Μάμαλης, Σπύρος Νικολακάκης, Ναταλία Νίλσεν και Βασίλης Βάλλας.

\"Kozonakia\"
Και από την ομάδα Optimist οι: Νίκος Κοζωνάκης, Μαρία Κοζωνάκη, Αργυρώ Μαλεκάκη, Γιώργος Ζαχαριουδάκης, Γιάννης Μαυρογένης και Αλέξανδρος Μαρινάκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook