Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 23/12, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 23/12, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 23/12, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων, στην ίδια ένταση αλλά με κατεύθυνση βόρεια.

Για αύριο Δευτέρα 23/12, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook