Την όποια συμμετοχή του σε σκάνδαλο με «ροζ» DVD διαψεύδει κατηγορηματικά ο μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος σε συνέντευξή του σε τοπική διαδικτυακή τηλεόραση της Κορίνθου, όπου μιλά για πρώτη φορά για το σκάνδαλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιστότοπου dogma.gr, o ίδιος αναφέρει: «Αν δείτε τις φωτογραφίες της εφημερίδας, θα διαπιστώσετε ότι ο κατηγορούμενος δεν μου μοιάζει καθόλου. Ούτε στον σωματότυπο, ούτε στα γένια μου, ούτε στο κεφάλι μου ούτε στην κοιλιά μου», κάνοντας λόγο για μεθοδευμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του.

Όπως αποκάλυψε κατά την διάρκεια της συνέντευξης του, ο ίδιος ο κ. Διονύσιος έχει κινηθεί νομικά και κατά ιστολογίου το οποίο αναφέρθηκε στο όνομα του σε σχέση με το σκάνδαλο. Την υπόθεση αυτή έχει αναλάβει δικηγορική εταιρεία στις Η.Π.Α. όπου βρίσκεται και το ιστολόγιο.

«Δεν μπλέξανε με καλό παιδάκι σε αυτόν τον τομέα» είπε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας πως από την στιγμή που αναγκάστηκε να μπει σε αυτήν την διαδικασία δεν έχει καμία πρόθεση να συγχωρήσει ή να κάνει πίσω.

Παρακολουθήστε το βίντεο της συνέντευξης:

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook