Ο νυν δημοτικός σύμβουλος Σέγκος Ιωάννης και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χερσονήσου προχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής στην επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού του «Σύμπραξη ενεργών πολιτών Γουβών – Επισκοπής – Μαλλίων – Χερσονήσου» στον οποίο θα είναι επικεφαλής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου.

Στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΟΥΒΩΝ-ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ-ΜΑΛΛΙΩΝ-ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ (ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ)“
Με επικεφαλή τον Σέγκο Ιωάννη
Δημοτικό Σύμβουλο Χερσονήσου
Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χερσονήσου

Η πρωτόγνωρη οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας, έχουν οδηγήσει τους θεσμούς που εκπροσωπούν τις τοπικές κοινωνίες σε μαρασμό και απαξίωση.

Εξετάζοντας τους λόγους και τις αιτίες που μας έφεραν σ΄ αυτή την κατάσταση, συναισθανόμενοι ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχισθεί, αλλά επιζητώντας παράλληλα την βελτίωση της ζωής μας και των παιδιών μας, έχουμε υποχρέωση με τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειές μας να συμβάλλουμε στην αναζήτηση και πραγμάτωση ενός καλύτερου αύριο για όλους μας.

Ως τοπικές κοινωνίες, μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες που σε λίγους μήνες, τον Μαϊο του 2014, θ΄ ακολουθήσουν, μας δίδεται η δυνατότητα έμπρακτα με τις επιλογές μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Στην κατεύθυνση αυτή και αναλογιζόμενοι την κρίσιμη χρονική συγκυρία για τον τόπο, δημιουργήσαμε μία ομάδα αξιόμαχων, έμπειρων αλλά και νέων συνδημοτών μας, αποβάλλοντας τις όποιες προηγούμενες ιδεολογικές ή πολιτικές αγκυλώσεις, ιδρύοντας μία δημοτική παράταξη ανοικτή, στηριζόμενη στις αξίες της δικαιοσύνης, της συλλογικότητας, της διαφάνειας και στόχο την αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας.

Μακριά από την οποιαδήποτε προσπάθεια καταγραφής δυνάμεων, αλλά μόνο την καταγραφή προβλημάτων και την εξεύρεση λύσεων δουλεύοντας για το κοινό μας συμφέρον.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε ο καθένας με το δικό του τρόπο στην σύμπραξή μας συνθέτοντας και ενισχύοντας τη δύναμη της δημοτικής μας παράταξης με σκοπό την ενίσχυση του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης που θα συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας και θα ενισχύσει την ευημερία του τόπου μας. Ενός τόπου γεμάτο με συγκριτικά πλεονεκτήματα που ήταν και πρέπει να ξαναγίνει πρωτοπόρος τόσο για το τουριστικό προϊόν που προσφέρει, όσο και για την ποιότητα ζωής που απολαμβάνουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες μας.

Συναισθανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών που περνά ο τόπος μας, εκτιμώντας και κρατώντας ότι θετικό μέχρι τώρα έγινε, πρέπει να αναζητήσουμε λύσεις για ότι μικρό ή μεγάλο απασχολεί τον τόπο μας, να συντονίσουμε, να οργανώσουμε και τελικά να δουλέψουμε όλοι μαζί για τους στόχους που βάζουμε.

Πρέπει δηλαδή με γοργά βήματα να προχωρήσουμε μπροστά!!!! Δηλώνουμε παρόντες στις κοινές μας ανησυχίες και επιδιώξεις. Δηλώνουμε παρόντες στον κοινό μας αγώνα!!!!!

Με τις θερμότερες ευχές μας για καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook