Ο Λάκης Γαβαλάς έχει αφήσει πίσω του όσα τον στεναχώρησαν και ετοιμάζεται για μια νέα αρχή. Η κάμερα του Star τον «πέτυχε» σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, όπου διοργάνωσε ένα πάρτι για τους φίλους και εκείνος μίλησε για το βιβλίο – αυτοβιογραφία που θα είναι σύντομα στα ράφια των βιβλιοπωλείων. 
«Γράφω βιβλίο για τη ζωή μου που θα βγει τον επόμενο Απρίλιο», λέει ενώ αστειευόμενος για το αν θα γίνει ταινία προσθέτει: «Μπορεί να γίνει και ταινία. Φαντάζεσαι ότι πρέπει μετά να πάω για τα Όσκαρ; Άντε να πάω Κάννες, Λος Άντζελες, Λονδίνο…».
«Είναι πάρα πολύ μεγάλο το βιβλίο, έχει πάρα πολλά κεφάλαια και νομίζω ότι θα είναι στο τέλος διασκεδαστικό γιατί τη ζωή πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με χιούμορ. Αν δεν υπάρχει χιούμορ είμαστε ξεγραμμένοι», αποκαλύπτει.
Μέσα σε όλα ο Λάκης Γαβαλάς συνεχίζει τις πρόβες για το σόου χορού. Μπορεί οι βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής να είναι χαμηλές αλλά ούτε κι αυτό τον επηρεάζει. 
«Κανείς ποτέ στην Ελλάδα δεν ήταν άξιος να με βαθμολογήσει γιατί δεν υπάρχει αυτό το νούμερο -που εγώ είμαι- προς βαθμολόγηση», καταλήγει. 
star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook