Δώρα στα παιδιά των δημοσιογράφων μοίρασε σήμερα ο \’Αγιος Βασίλης στην γιορτή που διοργάνωσε και φέτος, όπως κάθε χρόνο η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) στα Χανιά.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο πολυχώρο Mega Place και η «οικογένεια» των Χανιωτών δημοσιογράφων απόλαυσε ένα υπέροχο μεσημέρι. 

\"\"

Περισσότερα απο 30 ήταν τα παιδιά που απόλαυσαν τον παιδότοπο και κυρίως το μπόουλινγκ του Mega Place ενώ ο χαμός έγινε όταν ο Άγιος Βασίλης μοίρασε τα δώρα σε όλα τα παιδιά. 
\"\"   \"\"
Όπως καθιερώθηκε απο πέρυσι, ο ρόλος ανατέθηκε στον Μάριο Παρασκάκη ο οποίος τον βίωσε τόσο πειστικά, που δεν τον αναγνώρισε ούτε η ίδια του η κόρη, αλλά είχε και τα \”τυχερά\” του.

\"\"   \"\"

\"\"

«Ψυχή» της εκδήλωσης και φέτος ο εργασιακός εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΠΗΝ στα Χανιά, Παντελής Χουλάκης, ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους επισημαίνοντας : \”Είναι μια γιορτή πρώτα απ\’όλα για τα παιδιά. αλλά και μια ευκαιρία για τους δημοσιογράφους, να ευχηθούμε χρόνια πολλά, να ανταλλάξουμε απόψεις, να μιλήσουμε για τα προβλήματα του κλάδου μας και να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Όση αισιοδοξία μπορούμε να έχουμε απο την συνεχιζόμενη κατρακύλα την οποία ζούμε καθημερινά.\”

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook