Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά την Δευτέρα 23/12, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.
Αίθριος καιρός αναμένεται στην Ιεράπετρα την Δευτέρα 23/12, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπονται νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ανέμους απο ανατολική διεύθυνση και ένταση έως 2 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook