Ο στόχος επετεύχθη για τον Κισσαμικό, που έκλεισε νικηφόρα το 2013 με το 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά, σε παιχνίδι με αρκετή ένταση.
Στο γεγονός ότι η ομάδα του πήρε τη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας Σπύρος Μπαξεβάνος.
Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θέλαμε να το κερδίσουμε, με μια ομάδα που ήταν πάνω από εμάς στη βαθμολογία. Καταφέραμε να κερδίσουμε και να την προσπεράσουμε. Είχε ιδιαιτερότητες και δυσκολίες το παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που ήρθε καθαρά με αμυντικούς προσανατολισμούς. Ευτυχήσαμε στο τέλος από μία στημένη φάση να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε τη νίκη που τόσο πολύ θέλαμε. Είχαμε πει αυτές τις δέκα ημέρες που δουλεύαμε ότι ήταν επιτακτική ανάγκη να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ευτυχώς τα καταφέραμε και κλείνουμε τη χρονιά με μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς».

Ο Χρήστος Χολέβας, που επέστρεψε από τραυματισμό, δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το πάθος, τη δύναμη και το θετικό αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα μας περίμενε. Ήμασταν καλά διαβασμένοι, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό και τα καταφέραμε… Δικαιωθήκαμε έστω και στο τέλος. Το παλέψαμε, δεν παρατήσαμε ούτε λεπτό το παιχνίδι και καταφέραμε να το κερδίσουμε, κάτι που θέλαμε για να κάνουμε καλές γιορτές. Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία».

Όσον αφορά τον \”λυτρωτή\” του Κισσαμικού, Μιχάλη Καρβουνιάρη, ανέφερε τα εξής:
«Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Καταφέραμε να κλείσουμε με νίκη τη χρονιά, κάτι που θέλαμε. Κοιτάμε τη συνέχεια, η οποία αναμένεται να είναι δυσκολότερη, αφού έχουμε περισσότερα παιχνίδια εκτός έδρας. Είμαι χαρούμενος που κατάφερε να κερδίσει η ομάδα με δικό μου γκολ, αλλά περισσότερη σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί της νίκης».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook