«ΠΕΠΛΟ μυστηρίου» σκεπάζει την υπόθεση αποχώρησης της Ραχήλ Μακρή από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η πληροφορία ότι η βουλευτής Κοζάνης ετοιμάζεται να ανεξαρτητοποιηθεί έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το μεσημέρι του Σαββάτου στη Βουλή.

Η Βορειοελλαδίτισσα των ΑΝΕΛ, που ακολουθούσε πιστά τη γραμμή και τη ρητορική του κόμματος, είχε γίνει ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πάνου Καμμένου. Πρωταγωνίστρια τόσο στις εργασίες του κοινοβουλευτικού ελέγχου – ιδίως μετά την αποχώρηση του Κώστα Μαρκόπουλου – όσο και στις διαμαρτυρίες εκτός Βουλής, έκανε αρκετούς να αναρωτιούνται ποιοι λόγοι θα μπορούσαν να την οδηγήσουν στην έξοδο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η κ. Μακρή ερωτηθείσα από κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το αν ισχύει το σενάριο αποχώρησής της από τους ΑΝΕΛ, επιφυλάχθηκε να απαντήσει, λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα γίνει γνωστό στην Ολομέλεια – όπως άλλωστε γίνεται σε κάθε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης βουλευτή.

Ερωτηθείσα επίσης για τους λόγους, ανέφερε ότι δεν θέλει να μιλήσει ακόμα αφού προέχουν οι θεσμικές διαδικασίες που θέλει να σεβαστεί, όπως είπε.

Σημειώνεται πάντως πως έως και αργά χθες το βράδυ, από το γραφείο Τύπου του Προέδρου της Βουλής απαντούσαν πως δεν έχουν λάβει καμία επιστολή από την κ. Μακρή…

tanea.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook