Θυμίζοντας κάτι από τις κλασικές Χολιγουντιανές femme fatales, η Julianne Moore συναρπάζει μέσα στη μαύρη δαντέλα που έχει αφήσει να ντύσει το εντυπωσιακό κορμί της.

Η Χολιγουντιανή σταρ κοσμεί το εξώφυλλο του online net – a- porter περιοδικού «The Edit» και μιλάει για τη μόδα, την άρνησή της να ξαπλώσει στο κρεβάτι του πλαστικού ακόμα και για να κάνει botox, τη στενή φιλία της με τον Tom Ford, αλλά και το πώς αισθάνθηκε όταν είδε ότι έχει και εκείνη ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.

\"\"

\"\"

Παράλληλα, με τις δηλώσεις, η 53χρονη Moore δείχνει ότι τελικά η λάμψη είναι κάτι που ένας άνθρωπος έχει μέσα του, την ώρα που ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με βραδινά κομμάτια και εσώρουχα που φέρουν την υπογραφή των Vera Wang, Kaufmanfranco, Étoile της Isabel Marant , T by Alexander Wang και Kiki de Montparnasse .

\"\"

Βλέποντας τη κανείς να ποζάρει με τα μακριά κόκκινα μαλλιά της και τη σχεδόν πορσελάνινη  επιδερμίδα της είναι δύσκολο να πιστέψει ότι πώς πέρασαν κιόλας 30 χρόνια από την πρώτη της εμφάνιση στο γυαλί, καριέρα που αναγνωρίστηκε πρόσφατα και της «χάρισε» ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.
 
\"\"

«Δεν χρειάζομαι ταφόπλακα. Όλοι θέλουν να αφήσουν το όνομά μας σε κάτι, έτσι τώρα που είμαι στο πεζοδρόμιο , μπορώ να πεθάνω !», είπε αστειευόμενη και σχολιάζοντας το αστέρι που συνοδεύει το όνομά της στον πιο διάσημο δρόμο του Hollywood.

\"\"

Στη συνέχεια, δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την ηλικία της, αλλά για το πώς καταφέρνει να δείχνει τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη από την ηλικία που αναγράφεται στην ταυτότητά της.

\"\"

«Θέλω να πιστεύω ότι μπορώ να γεράσω όσο το δυνατόν πιο φυσικά», λέει η ηθοποιός εξηγώντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ της πλαστική επέμβαση και το botox είναι κάτι που αρνείται να κάνει.

«Δεν θέλω να καταδικάσω οτιδήποτε μπορεί να κάνει κανείς , γιατί πιστεύω ότι όλα αυτά μπορούν τελικά να συμβάλουν στο να κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται καλύτερα με τον εαυτό τους , και αυτό είναι κάτι υπέροχο. Αλλά θέλω επίσης να μοιάζει με εμένα. Άλλωστε, δε θα ζήσουμε για πάντα!», συμπληρώνει και συνεχίζει: « Νιώθω ότι θα ήθελα να φτάσω τα 90. Θα ήθελα να γίνω 100. Μπορεί και να μην το καταφέρω κάτι τέτοιο. Όμως, θα το προσπαθήσω!».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook