Ο Δήμος Φαιστού υλοποιώντας το πρόγραμμα Διανομής Τροφίμων Έτους 2013 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μοίρασε την Πέμπτη και την Παρασκευή τρόφιμα στις οικογένειες των δικαιούχων τόσο στη Δ.Ε Μοιρών όσο και στη Δ.Ε. Τυμπακίου, ενώ για τη Δ.Ε. Ζαρού η διανομή γίνεται την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου.

Ο Δήμος Φαιστού εξυπηρετώντας τις ανάγκες, πάνω από 300 δικαιούχων, μετέφερε μοιράζοντας τους τα τρόφιμα στο ΚΑΠΗ Μοιρών και στο Δημαρχείο Τυμπακίου. Τα τρόφιμα που μοιράστηκαν ήταν μακαρόνια, φέτα και κεφαλογραβιέρα, ενώ με το νέο έτος αναμένονται και τα υπόλοιπα προϊόντα από το Υπουργείο τα οποία θα διανεμηθούν στους δικαιούχους, αφού ενημερωθούν τηλεφωνικά από το Δήμο Φαιστού.

Η Δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία δηλώνοντας: « Αρκετοί πολίτες του Δήμου Φαιστού βιώνουν αυτή την εποχή μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για όλες αυτές τις οικογένειες ήταν να τις εξυπηρετήσουμε προκειμένου να παραλάβουν ορισμένα είδη πρώτης ανάγκης».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook