Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η διπλή τραγωδία που σημειώθηκε χθες στις 6.30 το απόγευμα στο Χαλάνδρι με πρωταγωνιστές έναν 28χρονο αστυνομικό και μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Ύστερα από τροχαίο δυστύχημα, κατά το οποίο έχασε τη ζωή της η γυναίκα, ο αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε, χρησιμοποιώντας μάλιστα το υπηρεσιακό του πιστόλι.

Ο 28χρονος ήταν ειδικός φρουρός της ΕΛ.ΑΣ και υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κυψέλης. Βρισκόταν εκτός υπηρεσίας όταν οδηγούσε την προσωπική μηχανή του και κινούνταν επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι.

Στον αριθμό 77 χτύπησε και παρέσυρε την ηλικιωμένη, η οποία κινούνταν πεζή. Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή και η μεγάλης ηλικίας γυναίκα έχασε τη ζωή της σχεδόν ακαριαία, ενώ τα τραύματα που προκλήθηκαν ήταν μεγάλα και το σώμα της διαμελισμένο.

\"tragwdia

H \”αυτοσχέδια\” διάβαση όπου σημειώθηκε το τροχαίο

Ο 28χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος δεν είχε χτυπήσει σοβαρά, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί και κυρίως ότι είχε αφαιρέσει μία ανθρώπινη ζωή, δεν άντεξε και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Φίλοι και συνάδελφοι του αστυνομικού περιγράφουν τον αυτόχειρα ως ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο άτομο, συμπονετικό, με υψηλό το αίσθημα της ευθιξίας, γεγονός που επαληθεύτηκε με τον πιο τραγικό τρόπο. Ο αδελφός του είναι επίσης αστυνομικός και φέρει τον βαθμό του υπαστυνόμου.

\"tragwdia

Το σημείο που ο ειδικός φρουρός έδωσε τέλος στη ζωή του

Μέχρι στιγμής, παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook