Μπορεί ο Α.Ο. Χανιά να κάνει εντυπωσιακή πορεία και να διατηρείται στην 2η θέση έχοντας κερδίσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και την μέχρι πριν λίγες ώρες αήττητη Καλλιθέα, αλλά ο Μουράτ Σεροπιάν συνεχίζει να κρατάει χαμηλά τους τόνους.

Ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας υποστήριξε για ακόμα μια φορά ότι πρωταρχικός στόχος παραμένει η παραμονή στην κατηγορία, για την οποία σύμφωνα με τις δικές του εκτιμήσεις χρειάζονται ακόμα 7 βαθμοί.

Αναφορικά με το παιχνίδι σχολίασε:

«Ήταν ένα παιχνίδι για μας που θα κρινόταν στην υπομονή και στην τακτική αντιμετώπισή του. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα η οποία ήταν αήττητη και έχει ένα ρόστερ από έμπειρα παιδιά. Παιδιά που ξέρουν την κατηγορία και δεν είναι τυχαία η πορεία τους. Ανταποκριθήκαμε σε αυτό το κομμάτι. Είχαμε υπομονή, κρατήσαμε το ρυθμό του παιχνιδιού και το μηδέν στην άμυνα. Ψάχναμε μια καλά οργανωμένη επίθεση ή κάποια στημένη φάση για να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Νομίζω στο β' ημίχρονο και μετά την είσοδο του Βαλλιάνου, αυτό επιζητούσαμε, τα καλά στημένα. Με την είσοδο του Μπουντόπουλου να φρεσκάρουμε τις πλευρές και να μπορέσουμε να είμαστε διεισδυτικοί κι έτσι καταφέραμε και πήραμε το παιχνίδι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας. Τελειώνοντας ο α' γύρος έχουν πετύχει πάρα πολλά πράγματα. Βεβαίως υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά και δεν έχουμε κάνει τίποτα γιατί δεν τελειώνει το πρωτάθλημα. Γι' αυτό ζητάω απ' όλους να είναι προσγειωμένοι. Έχει άλλο ένα γύρο μπροστά μας. Χρειάζεται να είμαστε το ίδιο σοβαροί για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους και καλή συνέχεια στην Καλλιθέα που ήταν πραγματικά μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουν έρθει στα Χανιά. Έπαιξαν πολύ καθαρό παιχνίδι. Παίχθηκε αρκετά καλό ποδόσφαιρο για την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Ήταν ένα ντέρμπι πρωτοπόρων και σε αυτό βοήθησε πολύ η Καλλιθέα. Ευχαριστούμε πολύ και τον κόσμο για την παρουσία του. Πάνω απ' όλα όμως ευχαριστώ τους παίκτες μου που έχουν υπερβάλλει εαυτό και καταθέτουν ψυχή και αγωνιστικότητα σε κάθε παιχνίδι».

Για τους βαθμούς... σωτηρίας: «Έτσι όπως τα βλέπω και με τα “διπλά” που κάνει η Μαγούλα, γύρω στους 35 βαθμούς. Θέλουμε ακόμα 7 βαθμούς για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Για να έχουμε πετύχει ένα στόχο και να κυνηγάμε κάποιον άλλο, χρειάζεται να έχει γίνει πρώτα αυτό. Αυτή είναι η πραγματικότητα παιδιά. Θέλω κι εσείς να προσγειωθείτε, με την έννοια ότι έχουμε την πιο μικρή ομάδα που πρωταγωνιστεί, σε ηλικία εννοώ. Αυτά τα παιδιά δεν χρειάζεται να τα φορτώνουμε με άγχος. Σε κάθε παιχνίδι μεμονωμένα προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτό τους απασχολεί. Το επόμενο παιχνίδι με τα Ψαχνά».