Λευκός φάκελος ο οποίος περιείχε usb stick (με προκήρυξη/video) καθώς και ένα μπουκάλι αναψυκτικού light των 500 ml εστάλη το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία του zougla.gr. Ο αποστολέας απειλεί μέσω προκήρυξης τις εταιρείες Coca Cola και Nestle.

Μέσα στο usb stick ήταν αποθηκευμένη η προκήρυξη έξι σελίδων και ένα video διάρκειας δυόμιση λεπτών. Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι εντός τεσσάρων ημερών από την αποστολή της μέλη της FAI/IRF ΑΤΥΠΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ/ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα επανατοποθετήσουν στα ράφια των καταστημάτων μπουκάλια αναψυκτικών στα οποία έχουν εκχύσει 100 ml υδροχλωρικού οξέως.

Ο φάκελος που εστάλη στο zougla.gr
Ο φάκελος που εστάλη στο zougla.gr


O φάκελος, το μπουκάλι, το usb stick
O φάκελος, το μπουκάλι, το usb stick


Παραλήπτης του φακέλου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος
Παραλήπτης του φακέλου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Το δείγμα εστάλη σε ειδικό εργαστήριο -όπως άλλωστε προτρέπει ο συντάκτης του κειμένου- για ανάλυση και ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές. Δεν επιχειρούμε τον εκφοβισμό του καταναλωτικού κοινού, όμως το θέμα άπτεται της δημόσιας υγείας.

Αναμένουμε τα αποτελέσματα από την εργαστηριακή χημική ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί εάν όντως το δείγμα είναι επικίνδυνο. Μετά το πέρας της ανάλυσης θα αναρτηθεί αυτούσιο το κείμενο της προκήρυξης και το video που την συνοδεύει.

zougla.gr