Για μία ακόμα χρονιά ο \’Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης έψαλε τα κάλαντα στην πολιτική ηγεσία. Μέχρι εδώ όλα καλά. Η μαντινάδα όμως του Κιαγιαδάκη προς τον Σαμαρά απλά υποβιβάζουν το κρητικό φιλότιμο και αγάπη προς την δημοκρατία σε ευτελές γλείψιμο.

Η μαντινάδα που ειπώθηκε προς τον πρωθυπουργό \” Αν είχε Αντώνη Σαμαρά νωρίτερα η χώρα, δεν θα \’χε το κατάντημα που είχε μέχρι τώρα…\” απλά δεν εκπροσωπεί την κρητική κοινωνία και ψυχή.

Μαντινάδα σ\’ ένα πρωθυπουργό που αφού έπεισε τον Ελληνικό λαό ότι θα επαναδιαπραγματευθεί σθεναρά με την τρόικα και τα Ζάππεια, τελικά κυβερνά με τηλεοπτικούς και επικοινωνιακούς όρους, εξαθλιώνοντας την ελληνική κοινωνία.

Με την απίστευτη ψυχολογική διαχείριση του λαού μας από το επιτελείο του Μαξίμου, έστειλε στην αυτοκτονία 6500 συμπολίτες μας, στρατιές ανέργων στους σκουπιδοτενεκέδες, τα παιδιά μας μετανάστες στο εξωτερικό, στα θανατηφόρα μαγκάλια ολόκληρες οικογένειες, νοικοκύρηδες στην φυλακή και φυσικά την αναβίωση της Χρυσής Αυγής.

Για όλα αυτά κύριε Καγιαδάκη σας επιστρέφω την μαντινάδα “Αν δεν είχε Κιαγιαδάκηδες η χώρα, δεν θα \’χε το κατάντημα που είχε μέχρι τώρα…\”

Χρόνια Πολλά.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook