Στην «μάχη» για τα όρια πρόκρισης στις Εθνικές ομάδες… ρίχνονται από την Παρασκευή (6/5) οι αθλητές της τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα open που διεξάγεται μέχρι την Κυριακή (8/5) στο κολυμβητήριο Περιστερίου.

Η συμμετοχή στα αντιπροσοπευτικά συγκροτήματα αποτελεί σίγουρα πρόκληση για τους αθλητές του ΝΟΧ μιας και τον Ιούλιο διεξάγεται τόσο το Πανευρωπαϊκό όσο και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πέρα από αυτό βάσει παράδοσης των τελευταίων χρόνων ο Χανιώτικος Όμιλος θα προσπαθήσει να επαναλάβει τις καλές εμφανίσεις και να κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Ν.Ο.Χ., Ηλία Καλαμαρίδη: \”στόχος μας στο open είναι να μπορέσουμε να καταλάβουμε και φέτος μία από τις πρώτες θέσεις. Την τελευταία 10ετία είμαστε σταθερά πρωταγωνιστές στον χώρο της τεχνικής κολύμβησης και επιδιώκουμε για μία ακόμα χρονιά να διατηρήσουμε αυτή την πρωτοπορία ως Ν.Ο. Χανίων. Συμμετέχουμε με μία αποστολή 16 αθλητών, οι οποίοι βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση και ίσως κάποιοι από αυτοί καταφέρουν να πιάσουν τα όρια πρόκρισης για τις Εθνικές ομάδες όπως είναι ο Τσουρουνάκης, ο Αλέξανδρος Χριστουλάκης, ο Ψαρουδάκης, ο Βερναδάκης, ο Χουλάκης αλλά και η Κωνσταντίνα και η Στέλλα Καλογεροπούλου\”.

Αναλυτικά οι 16 αθλητές που αποτελούν την αποστολή του Ν.Ο.Χ. είναι οι εξής:

Βασιλαντωνάκης, Βερναδάκης, Μαλαμαδάκης, Τσουρουνάκης Αντώνης, Σεΐτης, Μπουλταδάκης, Ψαρουδάκης Στράτος, Χουλάκης, Χριστουλάκης Αλέξανδρος, Χριστουλάκης Μελέτης, Καλαμαρίδη, Καλογεροπούλου Κωνσταντίνα, Καλογεροπούλου Στέλλα, Ηλιάκη, Καρτσωνάκη, Γαληνά. 

Συνοδός της αποστολής είναι η έφορος του τμήματος, Άννα Μαρία Ζουμαδάκη.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook