Με ένα σπουδαίο και κομβικό, για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, παιχνίδι αρχίζει και πάλι το πρωτάθλημα στα Χανιά και τον όμιλο τίτλου. Ο πρωτοπόρος Κισαμικός «δοκιμάζεται» εκτός έδρας στη Μ. Ελιά με την Ιωνία το Σάββατο (7/5) σε ματς με τεράστια βαθμολογική σημασία για την ομάδα του Καστελίου απέναντι στην μοναδική που τους έχει κερδίσει. Το συγκρότημα του Γιώργου Ανδρεαδάκη πέρα του ότι είναι το μόνο σε 23 αγωνιστικές και στις δυο φάσεις του πρωταθλήματος που έχει «κόψει» βαθμούς στους Κισαμίτες είναι και το μοναδικό που τους έχει υποχρεώσει σε ήττα και μάλιστα μέσα στο Καστέλι με 2-0 στον πρώτο γύρο.

 

Ο δεύτερος στην βαθμολογία Μινώταυρος την ίδια ώρα φιλοξενεί στις Μουρνιές τον Άρη Σούδας με μοναδικό στόχο τη νίκη αλλά και περιμένοντας να… ακούσει ευχάριστα νέα από το παιχνίδι της Μοναχής Ελιάς ώστε να επωφεληθεί στην «μάχη» της κορυφής.

Την ίδια μέρα η ΑΕ Κυδωνίας παίζει στον Αλικιανό με τα Περιβόλια.

Την Κυριακή το απόγευμα στους Αγίους Αποστόλους ο Γρανίτης επιδιώκει να διατηρηθεί σε νικηφόρα τροχιά απέναντι στην Παλαιόχωρα.

Η 15η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το Κρ. Αστέρας-ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ λόγω συμμετοχής παικτών και από τις δυο ομάδες με τη Μικτή Χανίων στο «Μάχη της Κρήτης».

 

15η αγωνιστική:
Σάββατο 7 Μαΐου (17.00)

Μινώταυρος – Άρης Σ. στις Μουρνιές

Ντοκάκης (Μαρνέζος – Μαραγκάκης)

 

Ιωνία – Κισσαμικός στη Μ. Ελιά

 Λέττας (Καλιγέρης – Παναγέα)

 

ΑΕ Κυδωνίας – Περιβόλια στον Αλικιανό

Μαρινάκης (Βερυκάκη – Φραζολάκης)

 

Κυριακή 8 Μαΐου (17.00)

Γρανίτης – Παλαιόχωρα

Κουρκούτης (Φρατζολάκης – Κασελάκης)

 

Δευτέρα 9 Μαΐου (17.00)

Κρ. Αστέρας – ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ στη Μ. Ελιά

 Δημοβασίλης (Χαροκοπάκης – Κουρκούτης)

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook