Μετά από 2,5 σχεδόν μήνες ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων και το τμήμα της κολύμβησης θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με την συμμετοχή στην ημερίδα κολύμβησης ορίων κατηγορίων που θα γίνει στο κολυμβητήριο Ηρακλείου από Παρασκευή 6 έως και Σάββατο 7 Μαΐου.

Τελευταία διοργάνωση πριν από αυτή που είχαν λάβει οι αθλητές του ΝΟΧ ήταν το χειμερινό πρωτάθλημα. Η αποστολή του Ομίλου πήγε στο Ηράκλειο με 15 αθλητές και στόχο, παρά τις αντίξοες συνθήκες προετοιμασίας, να αποδείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση με την κατάκτηση των ορίων που αποτελεί ένα τεράστιο κίνητρο.

Σύμφωνα με τον Αποστόλη Γεωργιάδη, συνεργάτη του Κώστα Τζιλιβάκη, και ο οποίος μαζί με τον Αντώνη Καλογεράκη, θα \”κατεβάσουν\” τον Ν.Ο.Χ. στους αγώνες: \”πρόκειται για την πρώτη μας αγωνιστική δραστηριότητα μετά από πολύ καιρό. Ουσιαστικά, έχουμε να κολυμπήσουμε σε αγώνες από το χειμερινό πρωτάθλημα, μιας κι από τότε δεν υπήρξε άλλη παρόμοια ημερίδα ενώ ως γνωστό, αναβλήθηκαν και τα Βενιζέλεια. Θα προσπαθήσουμε, παρά τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες προετοιμαστήκαμε όλο αυτόν τον καιρό, για ό,τι καλύτερο. Θέλουμε να πιάσουμε τα όρια ενόψει του καλοκαιρινού πρωταθλήματος και φυσικά να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε\”.

Η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων:

Σταυρουλάκης, Τρουλάκης, Τρουλινός Νίκος, Καχρής, Μαρακάκης, Πιταροκοίλης, Στόϊτσος, Μυλωνάκη, Χατζηδάκη, Λελάκη, Κορωναίου, Μποφίλη, Ντουσάκη, Φαρές και Φωκά.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook