Τελευταία ενημέρωση: 13:53

Δεν έχει προηγούμενο η πράξη ασυνείδητου στα Χανιά ο οποίος άδειασε μια κανίστρα λάδι στο οδόστρωμα μετατρέποντάς το σε παγίδα για τους διερχόμενους οδηγούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές το πρωί, ανήμερα Χριστουγέννων, ενημερώθηκαν ότι τμήμα της οδού Ντουνόπαπα, πλησίον του 2ου δημοτικού σχολείου, έχει γεμίσει λάδια ενώ στο σημείο βρέθηκε άδεια μια κανίστρα (δοχείο).

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι η πράξη έγινε επί τούτου από άγνωστο και για άγνωστους λόγους ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις για το ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν την αψυχολόγητη ενέργεια.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και η αστυνομία όμως η πρώτη δεν προχώρησε σε ρίψη νερού στο οδόστρωμα γιατί αυτό θα επιδείνωνε την ολισθηρότητα του οδοστρώματος και δεν θα είχε αποτέλεσμα.

Από την πλευρά της η τροχαία έριξε λιγοστό πριονίδι που διέθετε, καθώς λόγω αργίας δεν κατέστη δυνατό να προμηθευτεί περισσότερο, ενώ ο Δήμος, ο οποίος διαθέτει πριονίδι και έχει αρμοδιότητα επέμβασης σε τέτοιες περιπτώσεις,  λόγω αργίας δεν συνέδραμε στο περιστατικό.

Ο δρόμος αποφασίστηκε να κλείσει και θα παραμείνει κλειστός, σύμφωνα με την μέχρι τώρα ενημέρωση, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αναγνώστης του flashnews.gr σημείωσε ότι στην περιοχή έχουν πέσει αρκετά δίκυκλα αφού ο δρόμος δεν έχει καθαρίσει.

Από την πλευρά της η τροχαία επισημαίνει ότι οι οδηγοί θα πρέπει να υπακούουν στη σήμανση που δείχνει ότι η κυκλοφορία έχει διακοπεί και να μην παραβιάζουν το μέτρο που επεβλήθη για την ασφάλεια των οδηγών, καθώς είναι επικίνδυνο για τους ίδιους.

Αρκετή ανευθυνότητα επέδειξε ο άγνωστος δράστης, οι οδηγοί ας έχουν την υπευθυνότητα να υπακούσουν στη διακοπή της κυκλοφορίας.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook