Συνάντηση με το προεδρείο του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου είχε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, ανταποκρινόμενος άμεσα σε σχετικό αίτημα του διοικητικού συμβουλίου.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την υφιστάμενη κατάσταση του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου, τα θέματα της καθημερινής λειτουργίας του, τις παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες για να ενισχύσουν τη δράση του, την προσφορά του προσωπικού, τις ανάγκες των ασθενών και τη σημασία της συνδρομής του Συλλόγου στη μέχρι σήμερα λειτουργία του Κέντρου.

Στα πλαίσια αυτά ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας επεσήμανε την ανάγκη αναβάθμισης των υποδομών υγείας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μέσα από τη συνεργασία και με το Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Καστελλίου.

Για το λόγο αυτό ζήτησε να δρομολογηθεί μια από κοινού συνάντηση των δύο Συλλόγων με τη Δημοτική Αρχή, για την οποία ο τομέας της υγείας αποτελεί προτεραιότητα.

Τέλος, όπως τονίστηκε η Δημοτική Αρχή βρίσκεται πάντα στο πλευρό ενεργών πολιτών που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους και τις υποδομές του, ειδικά μάλιστα σε θέματα που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας και σε ευαίσθητους τομείς όπως αυτόν της υγείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook