Στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης «Ακρόπολις» που θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο Αλίμου πρόκειται να πάρει μέρος η Άννα Ντουντουνάκη. Η Χανιώτισσα αθλήτρια του ΝΟΧ με τις εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα στοχεύει να τις επαναλάβει και στην Αθήνα με απώτερο σκοπό την «καταγραφή» ταχύτερων χρόνων σε 50 και 100 μέτρα πεταλούδα. Η διοργάνωση της Κ.Ο.Ε. θα ξεκινήσει το Σάββατο (7/5) και θα ολοκληρωθεί την επόμενη ημέρα (8/5).

Με το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η νεαρή κολυμβήτρια θέλει να πετύχει ταχύτερους χρόνους από το 28.28 (50μ.) και το 1.02.70 (100μ.), που αποτελούν και τις καλύτερες επιδόσεις της στις τελευταίες διοργανώσεις που συμμετείχε με την Εθνική ομάδα και είναι κοντά στα σχετικά όρια για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στο «Ακρόπολις» πάντως ο ανταγωνισμός θα είναι πιο έντονος μιας και θεωρείται μίτινγκ υψηλού επιπέδου και είναι κατηγορίας ανδρών-γυναικών. Η Ντουντουνάκη όμως έχοντας παραστάσεις από αγώνες ίδιου επιπέδου είναι κατάλληλα προετοιμασμένη και ικανή για το καλύτερο.

Ο προπονητής της, Κώστας Τζιλιβάκης, συνοδεύει στην Αθήνα την αθλήτρια και είναι αισιόδοξος για την παρουσία της στο μίτινγκ κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους.

                                                                                                                       

 

Λευτέρης Αντωνακάκης