Αν και οι έλεγχοι της αστυνομίας έχουν κάνει \”χαλάστρα\” σε αρκετά καταστήματα, κάποια εξακολουθούν να ρισκάρουν και να προσφέρουν παράνομα τυχερά παιχνίδια ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Παραμονή Χριστουγέννων η τύχη για 7 άτομα στο Ρέθυμνο φαίνεται ότι κοιμόταν.

Σε έλεγχο που έγινε σε καταστήματα του Ρεθύμνου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου συνελήφθησαν έξι (6) ημεδαποί ηλικίας 54, 48, 47, 54, 51, 52 και 43χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αιγύπτου, για παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Ειδικότερα στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε καταστήματα της πόλης του Ρεθύμνου, όπου σε δύο από αυτά διαπιστώθηκε, η εγκατάσταση και λειτουργία δεκατριών (13) ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι ήταν σε λειτουργία και κατάσταση αναμονής πρόσφοροι για την διεξαγωγή τυχερών παιγνίων από θαμώνες των καταστημάτων.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Δέκα πέντε (15) Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές
• Ένας (1) φορητός ασύρματος και
• Το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.199 ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια τυχερών παιγνίων.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook