Βροχερός θα είναι ο καιρός στα Χανιά την Παρασκευή 27/12, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφό
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από την Ιεράπετρα την Παρασκευή 27/12, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αναμένεται βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook