Κλασική αλογοουρά: είτε ψηλά είτε χαμηλά, χωρίς ή με χωρίστρα, το μυστικό σε αυτό το χτένισμα είναι να δώσετε όγκο, ώστε να δείχνει σοφιστικέ και περιποιημένο.

\"\"

Ballerina bun: ο κλασικός κότσος μια μπαλαρίνας, ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού ή χαμηλά στο λαιμό, είναι ό,τι πρέπει για ένα εκλεπτυσμένο χτένισμα που μπορείτε να το \”φορέσετε\” ακόμα και σε ένα βραδινό event, εμπλουτίζοντάς το με ένα διακριτικό hair accessory. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τσιμπιδάκια για να στερεώσετε τον κότσο και ένα λαστιχάκι για να τον πιάσετε!

\"\"

Top Knot: είναι η ιδανική επιλογή αν έχετε μακριά μαλλιά γιατί χρειάζεται επιπλέον μήκος για να στριφογυρίσετε τον κόμπο. Πιάνετε τα μαλλιά ψηλά στην κορυφή με ένα λαστιχάκι, τα χωρίζετε σε δυο μέρη και τα δένετε σαν κόμπο ώστε να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο σχήμα και εφόσον έχετε μακριά μαλλιά μπορείτε να φτιάξετε και δεύτερο κόμπο με όσα περισσεύουν. Τέλος, στερεώνετε τις άκρες με μερικά τσιμπιδάκια.

\"\"

Twisty Bun: ο στριφογυριστός κότσος! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε τα μαλλιά πολύ ψηλά στην κορυφή και μετά κάθε τούφα που παίρνετε να τη στριφογυρνάτε γύρω από τα πιασμένα μαλλιά. Έτσι θα δημιουργηθούν στρώσεις που θα δώσουν όγκο και σχήμα στον κότσο σας!

\"\"

news.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook